Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Το προεκλογικό δεκάλεπτο σποτ της Νέας Αριστεράς

Το προεκλογικό δεκάλεπτο σποτ της Νέας Αριστεράς

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Το προεκλογικό δεκάλεπτο σποτ της Νέας Αριστεράς

Στον “αέρα” είναι από σήμερα το προεκλογικό δεκάλεπτο σποτ της Νέας Αριστεράς . Ένα σποτ διαφορετικό, με σύγχρονη και φρέσκια αισθητική, που συνδέει το χθες, το σήμερα και το αύριο της Αριστεράς. Από τον πρόεδρο της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση, τον Νίκο Βούτση, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, έως τη Χριστίνα Μανουσίδου, τη νέα φοιτήτρια και εργαζόμενη στην εστίαση απαντούν:


Τι σημαίνει σήμερα Αριστερά; Είναι ξεπερασμένες οι ιδέες της Αριστεράς ή πιο επίκαιρες από ποτέ; Γιατί λοιπόν σήμερα Νέα Αριστερά; Για ποιους και με ποιους; Και τελικά, “μπάνιο ή εκλογές”; Οι πρωταγωνιστές του βίντεο απαντούν!

Η Νέα Αριστερά φέρνει στο προσκήνιο την ίδια την κοινωνία. Δίνει φωνή σε όσες και όσους θέλει να εκπροσωπήσει. Έτσι, στο βίντεο όπου αναδεικνύονται οι βασικές αιχμές της Νέας Αριστεράς, για την ακρίβεια, τις ανισότητες, για την εργασία, για το ΕΣΥ, την κλιματική κρίση και την πράσινη μετάβαση, το στεγαστικό, το δημόσιο πανεπιστήμιο, την έρευνα πρωταγωνιστούν ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, ο πρώην πρόεδρος της βουλής Νίκος Βούτσης, η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς Έφη Αχτσιόγλου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς Ευκλείδης Τσακαλώτος, η γραμματέας της Κ.Ο. Πέτη Πέρκα, η ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Ελένη Βλάχου, ο εργαζόμενος στα ΕΛΠΕ Γρηγόρης Σίμος, η φοιτήτρια και εργαζόμενη στην εστίαση Χριστίνα Μανουσίδου και η νέα μηχανικός Μαρίζα Γιαννούλη.

Δείτε εδώ το βίντεο: https://youtu.be/gSAcZfTOfDY


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments