Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΗ Μαρία Αντωνίου σε συσκέψεις για το φράγμα Νεστορίου, τη Σχολή Αστυφυλάκων...

Η Μαρία Αντωνίου σε συσκέψεις για το φράγμα Νεστορίου, τη Σχολή Αστυφυλάκων και σε συνάντηση εργασίας με στελέχη της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η Μαρία Αντωνίου σε συσκέψεις για το φράγμα Νεστορίου, τη Σχολή Αστυφυλάκων και σε συνάντηση εργασίας με στελέχη της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης

Σειρά συσκέψεων και συναντήσεων εργασίας με τους αρμόδιους φορείς για καίρια ζητήματα της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς είχε η Βουλευτής Μαρία Αντωνίου.

Αρχικά, συμμετείχε στη σύσκεψη με τα στελέχη και την Επιτροπή Παραλαβής του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη και Πρόεδρο της ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.- Α.Ο.Τ.Α. και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο, με αντικείμενο την εκκαθάριση του έργου του φράγματος Νεστορίου. ΄Όπως δήλωσε η κ. Αντωνίου, «προχωράμε σύμφωνα με τον κυβερνητικό σχεδιασμό και με βάση το χρονοδιάγραμμα που τέθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του αρμόδιου Υφυπουργού Νίκου Ταχιάου στην Π.Ε. Καστοριάς.  Η επιτάχυνση των διαδικασιών από πλευράς Υπουργείου -σε συνδυασμό με τις συντονισμένες ενέργειες όλων των εμπλεκόμενων φορέων- αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι το έργο του φράγματος Νεστορίου βρίσκεται ήδη σε τροχιά επανεκκίνησης»

  Στη συνέχεια είχε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) Βασίλη Έξαρχο, το Διευθυντή του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Στέφανο Πολυμενόπουλο και το στέλεχος του Περιφερειακού Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Θεσσαλονίκης Θωμά Καραμανίδη για θέματα της αρμοδιότητάς τους που αφορούν στην Καστοριά. 

  Τέλος, συμμετείχε στη σύσκεψη με όλους τους συναρμόδιους φορείς και αντικείμενο την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Αστυνομίας στην Καστοριά, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη, του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, του Αστυνομικού Διευθυντή Καστοριάς Νικόλαου Έξαρχου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπου Καραταγλίδη, στελεχών της ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.- Α.Ο.Τ.Α. και των τεχνικών υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς. 

  Μετά το πέρας της σύσκεψης, η Μαρία Αντωνίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ως Βουλευτής Καστοριάς, θα παρακολουθώ την εξέλιξη όλων των έργων που υλοποιούνται στον τόπο μου και συμβάλλουν καθοριστικά στην αναπτυξιακή του πορεία, μεταμορφώνοντάς τον δυναμικά, δίνοντας ταυτόχρονα λύση σε σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μου». 


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments