Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνη«Ασπρόμαυρες Διηγήσεις» του Δημήτρη Βαβλιάρα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης – Σας...

«Ασπρόμαυρες Διηγήσεις» του Δημήτρη Βαβλιάρα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης – Σας περιμένουμε!

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Δήμος Κοζάνης: «Ασπρόμαυρες Διηγήσεις» του Δημήτρη Βαβλιάρα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης – Σας περιμένουμε!

Έκθεση Φωτογραφίας του Δημήτρη Βαβλιάρα οργανώνει ο Δήμος Κοζάνης στο Φουαγιέ της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης με τίτλο «Ασπρόμαυρες Διηγήσεις».

H Έκθεση θα εγκαινιαστεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024 στις 18:30 και θα λειτουργεί έως και τις 31 Οκτωβρίου 2024, τις ώρες λειτουργίας της ΚΔΒΚ (08:00 – 20:00).

Αυθεντικές και ζωντανές οι μορφές του Δημήτρη Βαβλιάρα, αναδεικνύουν έναν χαρισματικό άνθρωπο και καλλιτέχνη, που προσεγγίζει τα θέματά του με ευαισθησία και αγάπη. Θαρρείς πως μάχονται μαζί του για την αλήθεια και την ανθρωπιά, έχοντας κατακτήσει ήδη το πραγματικό νόημα της ζωής. Δε νοιάζονται για την προβολή, δεν διστάζουν να τσαλακωθούν επιζητώντας την αληθινή ομορφιά πίσω από την εικόνα, και η επιτυχία μοιάζει να τους βρίσκει χωρίς να την κυνηγούν.

Στα πορτραίτα των «Ασπρόμαυρων Διηγήσεων», νιώθεις πως ξεπροβάλουν μπροστά σου μορφές από την Αρχαιότητα, το Βυζάντιο αλλά και την πιο πρόσφατη παράδοση: Νεράιδες, νύμφες και ξωτικά, διονυσιακές μορφές, τραγόμορφοι θεοί, αλλά και συνθέσεις που ανακαλούν μύθους και ιστορίες που ανάγονται στην αρχαιότητα αλλά και το σήμερα.

Ο Δημήτρης Βαβλιάρας γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα, μεγάλωσε στην Κοζάνη και κατοικεί μόνιμα στην Αιανή Κοζάνης τα τελευταία χρόνια. Από την αρχή της ενασχόλησής του με τη φωτογραφία, τον τράβηξαν τα πρόσωπα και πολλές από τις φωτογραφίες του έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments