Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024
Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήLife StyleΒάπτισηΠαραμύθάκι - Η Ονειροπαγίδα της Μικρής Ροζαλίας

Παραμύθάκι – Η Ονειροπαγίδα της Μικρής Ροζαλίας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η Ονειροπαγίδα της Μικρής Ροζαλίας

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια μακρινή χώρα όπου ο ουρανός ήταν πάντα ροζ και τα σύννεφα είχαν χρώμα σομόν, ζούσε ένα μικρό κορίτσι που το έλεγαν Ροζαλία. Η Ροζαλία αγαπούσε τα όνειρα περισσότερο από καθετί. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί, έβαζε δίπλα στο μαξιλάρι της μια μικρή ονειροπαγίδα, φτιαγμένη με χρωματιστές κορδέλες σε σομόν και ροζ αποχρώσεις.

Η ονειροπαγίδα είχε τη μαγική ικανότητα να πιάνει μόνο τα καλά όνειρα, αφήνοντας τα κακά να περάσουν μέσα από τα φτερά της και να εξαφανιστούν. Έτσι, κάθε βράδυ η Ροζαλία ονειρευόταν τα πιο όμορφα πράγματα: πολύχρωμους μονόκερους, λουλούδια που μιλούσαν και μαγικούς κήπους γεμάτους χαμόγελα.

Ένα βράδυ, όμως, η ονειροπαγίδα άρχισε να χάνει τη μαγική της δύναμη. Η μικρή Ροζαλία δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί τα καλά όνειρα δεν έρχονταν όπως πριν. Τότε, εμφανίστηκε μια μικρή νεράιδα με πολύχρωμα φτερά που την πλησίασε. «Η ονειροπαγίδα σου χρειάζεται αγάπη για να ξαναλειτουργήσει», της είπε. «Τα όνειρα δεν φυλακίζονται έτσι απλά. Χρειάζονται φροντίδα και λίγη μαγεία από την καρδιά σου».

Η Ροζαλία αγκάλιασε την ονειροπαγίδα της, ψιθυρίζοντας λόγια αγάπης και ευχές για τους αγαπημένους της. Από εκείνη τη στιγμή, η ονειροπαγίδα άρχισε να λάμπει ξανά και τα όνειρά της ήταν πιο όμορφα από ποτέ. Έμαθε ότι τα όνειρα δεν έρχονται μόνο από τον ουρανό, αλλά από την αγάπη που έχουμε μέσα μας.

Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

Προσκλητήρια βάπτισης με ονειροπαγίδα | Newage invitation 24b024 ta dream catcher

Προσκλητήρια βάπτισης με ονειροπαγίδα | Newage invitations 24b024 ta dream catcher

Κάντε τη βάπτιση της μικρής σας πριγκίπισσας αξέχαστη με τα πιο ρομαντικά προσκλητήρια! Ανακαλύψτε τη νέα μας συλλογή με προσκλητήρια βάπτισης για κορίτσια, εμπνευσμένα από την τρυφερότητα και την αγνότητα της παιδικής ηλικίας. Με κύριο θέμα την ονειροπαγίδα και χρωματικούς συνδυασμούς σε σομόν και ροζ, τα προσκλητήρια αυτά θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Προσθέστε μια νότα μαγείας και φαντασίας στην πιο σημαντική μέρα της ζωής της μικρής σας, κάνοντας το μυστήριο της βάπτισης να ξεχωρίζει με τα μοναδικά μας σχέδια.

Μην χάσετε την ευκαιρία να διαλέξετε το τέλειο προσκλητήριο που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας!

Προσκλητήρια βάπτισης με ονειροπαγίδα | Newage invitation 24b024 ta dream catcher

Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος μακέτας και εκτύπωσης.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας στέλνουμε την μακέτα για τυχόν διορθώσεις ή για επιβεβαίωση εκτύπωσης σε 1-5 εργάσιμες ημέρες.

Μετά το τελικό οκ αποδοχής της μακέτας τα προσκλητήρια στέλνονται σε 3-7 εργάσιμες

Ελάχιστη παραγγελία στα προσκλητήρια πολυτελείας 40τεμ.

ΔΩΡΟ το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ σε μορφή βίντεο για παραγγελία άνω των 70τεμ.

Newage | Γράμμου 6 στην Καστοριά

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24670810694

Δικαιώματα γραφικών προσκλητηρίου: www.e-newage.gr

Δικαιώματα παραμυθιού “Η μικρή Μυρτώ και το Μαγικό Δώρο των Λουλουδιώνnewamazingideas.gr

Ελεύθερη αναδημοσίευση των κειμένων του παραμυθιού με βασική προϋπόθεση η αναγραφή της πηγής newamazingideas.gr με ενσωματωμένο σύνδεσμο στη γραφή.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments