Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΆρθραΠαραμύθιαΗ μικρή Μυρτώ και το Μαγικό Δώρο των Λουλουδιών

Η μικρή Μυρτώ και το Μαγικό Δώρο των Λουλουδιών

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Παραμύθι | Η μικρή Μυρτώ και το Μαγικό Δώρο των Λουλουδιών

Μια φορά κι έναν καιρό, σε έναν ανθισμένο κήπο γεμάτο χρώματα και αρώματα, ζούσε ένα μικρό κοριτσάκι που το έλεγαν Μυρτώ. Η Μυρτώ αγαπούσε να περνά τον χρόνο της ανάμεσα στα λουλούδια, όπου μπορούσε να ακούει τα τιτιβίσματα των πουλιών και να μυρίζει τα ροδοπέταλα που ανέμιζαν στο αεράκι. Ήταν πάντα χαρούμενη, ειδικά όταν έπαιζε με τον καλύτερό της φίλο, τον Πιπ, ένα μικρό, κατάλευκο σκυλάκι που δεν την άφηνε ποτέ μόνη της.

Μια μέρα, καθώς καθόταν σε έναν λόφο από μαργαρίτες και ταΐζε τον Πιπ μικρά ψωμάκια, ξαφνικά άκουσε ένα ψίθυρο από τα λουλούδια γύρω της. Τα πέταλα των λουλουδιών άρχισαν να κινούνται ελαφρώς, σαν να της μιλούσαν. «Μυρτώ», είπαν τα λουλούδια, «είσαι τόσο καλή με τον μικρό σου φίλο και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενα. Θα θέλαμε να σου δώσουμε ένα δώρο!»

Η Μυρτώ, με τα μάτια της γεμάτα περιέργεια, ρώτησε: «Τι δώρο μπορεί να μου δώσετε εσείς;»

Τα λουλούδια γέλασαν απαλά και ξαφνικά από κάθε λουλούδι άρχισαν να πέφτουν χρυσές σπίθες που περιτριγύρισαν την Μυρτώ και τον Πιπ. Η μαγεία αυτή χάρισε στη Μυρτώ τη δυνατότητα να επικοινωνεί με όλα τα ζώα και τα φυτά του κήπου. Από εκείνη τη μέρα, η Μυρτώ και ο Πιπ ζούσαν ευτυχισμένοι, μιλώντας με τα λουλούδια, τις πεταλούδες και τα πουλάκια, και κάθε στιγμή τους ήταν γεμάτη μαγεία και γέλια.

Και έτσι, η Μυρτώ έμαθε πως όταν μοιράζεσαι την αγάπη σου με τους φίλους σου, η ζωή σου είναι γεμάτη ευτυχία και μαγεία.

Προσκλητήρια βάπτισης της εταιρίας Newage Invitations με θέμα ένα μικρό κοριτσάκι που ταΐζει ένα σκυλάκι ανάμεσα στα λουλούδια

Αναζητάτε το τέλειο προσκλητήριο για τη βάπτιση της μικρής σας; Το νέο μας σχέδιο αποτυπώνει μια γλυκιά και τρυφερή σκηνή: Ένα μικρό κοριτσάκι, καθισμένο ανάμεσα σε πολύχρωμα λουλούδια, ταΐζει με αγάπη ένα μικρό λευκό σκυλάκι. Η χαρά και η ευτυχία της μικρής πρωταγωνίστριας ζωντανεύουν μέσα από το προσκλητήριο, γεμίζοντας κάθε καλεσμένο με ζεστά συναισθήματα.

Αυτό το προσκλητήριο συνδυάζει την αθωότητα της παιδικής ηλικίας με τη χαρά της βάπτισης, δημιουργώντας μια αξέχαστη πρώτη εντύπωση για την ξεχωριστή σας ημέρα. Με λεπτομερή σχεδιασμό, υψηλής ποιότητας υλικά και χαριτωμένα χρώματα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε γιορτή αφιερωμένη στην αγάπη και την ευτυχία.

Παραμύθι | Η μικρή Μυρτώ και το Μαγικό Δώρο των Λουλουδιών

Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος μακέτας και εκτύπωσης.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας στέλνουμε την μακέτα για τυχόν διορθώσεις ή για επιβεβαίωση εκτύπωσης σε 1-5 εργάσιμες ημέρες.

Μετά το τελικό οκ αποδοχής της μακέτας τα προσκλητήρια στέλνονται σε 3-7 εργάσιμες

Ελάχιστη παραγγελία στα προσκλητήρια 40τεμ.

ΔΩΡΟ το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ σε μορφή βίντεο για παραγγελία άνω των 70τεμ.

ΔΩΡΟ το ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ για συνολική παραγγελία άνω των 80€ είτε από το ηλεκτρονικό είτε από το φυσικό μας κατάστημα.

Newage | Γράμμου 6 στην Καστοριά

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24670810694

Δικαιώματα γραφικών προσκλητηρίου: www.e-newage.gr

Δικαιώματα παραμυθιού “Η μικρή Μυρτώ και το Μαγικό Δώρο των Λουλουδιώνnewamazingideas.gr

Ελεύθερη αναδημοσίευση των κειμένων του παραμυθιού με βασική προϋπόθεση η αναγραφή της πηγής newamazingideas.gr με ενσωματωμένο σύνδεσμο.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments