Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΕξελίξειςΕπιχειρηματικότηταΣτις 20 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού για την εκστραστεία #EUBeachCleanup για καθαρές...

Στις 20 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού για την εκστραστεία #EUBeachCleanup για καθαρές παραλίες και ωκεανούς.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

🌊Στις 20 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού για την εκστραστεία #EUBeachCleanup για καθαρές παραλίες και ωκεανούς.

Στις 20 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού για την εκστραστεία #EUBeachCleanup για καθαρές παραλίες και ωκεανούς,

το Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας, το Perrotis College, ο Thermaikos Municipality – Δήμος Θερμαϊκού και τα Λύκεια της Αμερικανική Γεωργική Σχολή διοργάνωσαν τον καθαρισμό της παραλίας Ποταμός στην Επανομή. Συμμετείχαν επίσης η ομάδα πολιτικής προστασίας Επανομής (ΕΘΟΠΠΑΚΕ) και εθελοντές της AEGI HELLAS και της Κοινότητας της Επανομής.

🌍Κατά τη διάρκεια της δράσης μαζέψαμε δεκάδες σακούλες σκουπιδιών με πλαστικά κυρίως απορρίμματα όπως μπουκάλια, δίχτυα και υλικά που χρησιμοποιούνται στη αλιεία, μωρομάντηλα, αποτσίγαρα, συσκευασίες τροφίμων κ.α. Επίσης περισυλλέχθηκαν και μεγαλύτερα αντικείμενα όπως μπιτόνια, μια ποδιά αυτοκινήτου, μια παλιά σημαδούρα και ένα αυτοκίνητο🚗! Χάρη στη διοργάνωση του καθαρισμού και στην ταυτόχρονη παρουσία των τριών φορέων που ήταν απαραίτητη, κατέστη δυνατή η ρυμούλκηση ενός κλεμμένου αυτοκινήτου που ήταν εγκαταλελειμμένο μέσα στην προστατευόμενη περιοχή και αποτελούσε εστία μόλυνσης για πολύ καιρό!

Η παραλία της Επανομής έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Φύση 2000» της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Natura2000) και φιλοξενεί έναν υδροβιότοπο έκτασης 5.500 στρεμμάτων που λειτουργεί ως καταφύγιο για αποδημητικά πουλιά 🐦και άλλα ζώα.

Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments