Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΗ 2η Γιορτή Παιδιού στην Καστοριά ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία

Η 2η Γιορτή Παιδιού στην Καστοριά ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η Γιορτή Παιδιού στην Καστοριά με τίτλο << Τα Παιδιά παίζουν, τραγουδούν, χορεύουν, αθλούνται για τα Παιδιά >> Η 2η Γιορτή Παιδιού στην Καστοριά ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία αλλά και μεγάλη προσέλευση μικρών και μεγάλων φίλων του Οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί».

Σκοπός η συγκέντρωση Σχολικών Ειδών για 130 Παιδιά Προσχολικής και Σχολικής ηλικίας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα του Οργανισμού μας &lt;&lt; Ηλιαχτίδα Ζωής –Β΄Κύκλος.
Οι δραστηριότητες που είχαν στη διάθεσή τους οι μικροί μας επισκέπτες πολλές -Πατίνια, Ζωγραφική, Επιτραπέζια παιχνίδια, παρακολούθηση Αγώνων Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ από τις Ακαδημίες των ομάδων που συμμετείχαν στην 2 η Γιορτή για τα Παιδιά << για καλό σκοπό >>, Μουσική παράσταση, και άλλα πολλά- γέμισαν τον χώρο του SKATE PARK αλλά και το γήπεδο ποδοσφαίρου του Α.Ο Κάστωρ και το γήπεδο Μπάσκετ του SKATEPARK στην
Χλόη-Καστοριάς με παιδικά Χαμόγελα.

Δράσεις για μικρά παιδιά, αλλά και για τα πιο μεγάλα, με φανταστικά Επιτραπέζια παιχνίδια που μας θύμισαν άλλες εποχές, ακόμη και στους μεγάλους μας φίλους, με την πολύτιμη βοήθεια του Εκπαιδευτικού κ ΤΙΓΚΑ Γεωργίου και μεγάλης ομάδας Εθελοντών του << Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί >> .

Ζωγραφική από την Εθελόντρια Εικαστικό κ ΠΕΣΧΟΥ Σεβαστή, με έμπνευση και αισθητική.
Επίδειξη Μαγειρικής Τέχνης από τον Εθελοντή μας ΣΕΦ κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ Σάββα και την 6μελή του ομάδα, άρτια καταρτισμένους βοηθούς Μάγειρες του ΔΙΕΚ Μαγείρων Καστοριάς.
Επίδειξη Μαχητικών Τεχνών από την Εθελόντρια μας Eκπαιδευτικό, Προπονήτρια, κ ΔΟΥΚΑ Μαρία και τα παιδιά του Συλλόγου ΤΑΕKWONDO << Αναγέννηση >>, στην Χλόη Καστοριάς
Χορός από το Παιδικό τμήμα της Οργάνωσης Ποντίων Νομού Καστοριάς

Φιλικός αγώνας Ποδοσφαίρου στο Γήπεδο του Α.Ο Κάστωρ το πρωί της Κυριακής 22.09.2024, μεταξύ της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Γυναικείας Ποδοσφαιρικής ομάδας της Καστοριάς και της Ακαδημίας του Κάστορα. Τα φυτώρια των ομάδων σε πλήρη δράση!

Απογευματινός αγώνας Μπάσκετ, στα πλαίσια του BASKETBALL DAY, από το πλούσιο δυναμικό του Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Αροσις.

Μουσική βραδιά για τους Εφήβους με τον DJ Lee, σε μία πανδαισία μοντέρνας Μουσικής και ήχου.

Λαϊκή βραδιά για τους μεγάλους φίλους μας με τον Κώστα Βραγγαλή.

Ο Χώρος του SKATEPARK, μεταμορφώθηκε σε ένα κόσμο δημιουργικότητας, με τους μικρούς επισκέπτες να προσπαθούν να γνωρίσουν -σε μόνο μία ημέρα – όλες τις δράσεις ενώ και οι γονείς έγιναν, για λίγες ώρες, και εκείνοι παιδιά, δοκιμάζοντας τις δεξιότητες τους σε διάφορα παιχνίδια!

Οι επισκέπτες μας είχαν ακόμη τη δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν μεγάλη ποσότητα Παραδοσιακού Ποντιακού φαγητού που προσέφερε με αγάπη ο Οργανισμός μας και μαγείρεψε ο ΣΕΦ μας κ Καρυπίδης Σάββας με την 6μελή ομάδα Εθελοντών Μαγείρων του Οργανισμού μας.

Όλες οι δραστηριότητες ήταν δωρεάν και όλα τα έσοδα από την 2η Γιορτή Παιδιού στην Καστοριά, θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Οργανισμού μας ( ΤΡΌΦΙΜΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ).

Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς μας καθώς και την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τον Δήμο Καστοριάς, που βρίσκονται πάντα δίπλα μας.

@enimerosou ΚΕΛΕΤΡΟΝ "Δράσεις για το παιδί Δράσεις για τον άνθρωπο" #kastoria ♬ πρωτότυπος ήχος – Enimerosou.gr

Ευχαριστούμε θερμά τους Μεγάλους Χορηγούς της Εκδήλωσης
1. Το συνεργαζόμενο κατάστημα jubo Καστοριάς και ιδίως τον καλό φίλο και υποστηρικτή μας κ. Τερπίνα Θωμά
2. Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), τον Πρόεδρο της κ. Μεθενίτη Δημήτριο, και την τοπική Ένωση Στρατιωτικών Καστοριάς, τα μέλη του Δ.Σ της, και ιδίως τον Πρόεδρο της κ. Μαρινέλλη Χρήστο.
3. Το Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων Καστοριάς, και ιδίως την Πρόεδρο κ. Κώστα Θάλεια, την πρώην Πρόεδρο κ. Μαλέα Βασιλική, Περιφερειακή Σύμβουλο και Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, και το Μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων κ. Παπατζήμο Δημήτριο.
4. Το Δ.Σ του Συλλόγου υπαλλήλων Δήμων Νομού Καστοριάς και ιδίως τον Πρόεδρο κ Αποστολίδη καθώς και τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ κ Μασκαλίδη Στάθη.
5. Την Εταιρεία umce Υπηρεσίες Επικοινωνίας, και ιδίως την κ. Τοπουζίδου Ειρήνη και τον κ. Τοπουζίδη Αντώνη
6. Το Limneon Resort &amp; spa και ιδίως τον κ. Σμαρόπουλο Κων-νο
7. Tον κ. Τούση Ανδρέα του Χρήστου
8. Την κ. Παπαβασιλείου Μίνα
9. Την Εταιρεία Energy solutions και ιδίως τον κ. Κωσταρέλη Κων-νο
10. Την γλυκύτατη διαχρονική Υποστηρίκτρια του Οργανισμού και των Παιδιών μας, Εκπαιδευτικό κ. Σοφαροπούλου Σοφία

11. Τα S/M ΠΙΤΣΙΑΣ Α.Ε στο Άργος Ορεστικό

οι οποίοι είναι σταθεροί υποστηρικτές για τα παιδιά με προβλήματα διαβίωσης, κάτω από τα όρια της Φτώχειας με κίνδυνο Κοινωνικού Αποκλεισμού και κάλυψαν μεγάλο μέρος των εξόδων της γιορτής.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που μας εμπιστεύτηκαν και ενίσχυσαν ποικιλοτρόπως τη γιορτή.

@enimerosou

♬ πρωτότυπος ήχος – Enimerosou.gr

Πιο συγκεκριμένα τους: κ. Συρρέγκο Πασχάλη, κκ Αφοί Μπιτόλοι, κ. Γεωργιάδη Ηλία, κ. Ζήση Στέφανο, κ. Μπαζίνα Ευάγγελο, κ. Μήτσιου Παντελή, κ. Συρρέγκο Φώτη, κ. Τσουμάνη Ιωάννη. Τσάνη Αλμπι, κ. Γεωργιάδου Σοφία, κ. Καραγιάννη Ιωάννα, κ. Δαραβίγκα Δημήτριο, κ Τσιόλα Ξένια, κ. Κων-νιδη Σπύρο, και τους δεκάδες Ανώνυμους Χορηγούς μας σε Είδος (Σχολικά)

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συμμετέχοντες που χωρίς τις δράσεις τους, την υπομονή τους και το μεγάλο τους Χαμόγελο, δε θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα η Γιορτή αυτή.
Ευχαριστούμε επίσης όλους αυτούς που πλαισίωσαν μουσικά και χορευτικά τη γιορτή μας, «ταξιδεύοντας» μας σε όμορφα μέρη.

Τους ενήλικους εθελοντές και εθελόντριες του Οργανισμού «Του Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» στην Καστοριά, για τη διαχρονική κι αμέριστη βοήθειά τους στη Γιορτή μας.
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους επισκέπτες της γιορτής, οι οποίοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια μας με κάθε τρόπο, αποδεικνύοντας πως η επένδυση στα παιδιά είναι η σημαντικότερη απ’ όλες τις επιλογές μας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν μεταξύ των άλλων και οι
1. κ. Τσούκας Άκης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς << Ο Προφήτης Ηλίας >>, της Ομοσπονδίας Γούνας, Αντιπρόεδρος της ΓΠΟ Καστοριάς και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καστοριάς, επικεφαλής της Ελάσσονος μειοψηφίας.
2. κ. Μπαχαδέρογλου Σταύρος, Πρόεδρος του Α.Ο Κάστωρ
3. κ. Ποντίκης Θεόδωρος, Γενικός Αρχηγός της ΓΠΟ της Καστοριάς
4. κ. Δέδες Ιωάννης , Ταμίας του Δ.Σ του Α.Σ Καστοριάς.
5. κ. Λίτσκα Διονύσιο, Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς

«Όλες οι δυνάμεις ενώθηκαν για να πραγματοποιηθεί η 2η Γιορτή Παιδιού στην Καστοριά.

Μια γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά, που χάρισε τόσα Χαμόγελα τόσο στα ίδια τα παιδιά όσο και στους γονείς τους βλέποντας τα να διασκεδάζουν με την ψυχή τους» όπως είπε και ο κ. Νικολόπουλος Γεώργιος, Πρόεδρος ΔΣ του Οργανισμού Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί.

Ακόμη μια γιορτή που οργανώθηκε με πολλή αγάπη και με επίκεντρο το Παιδί ολοκληρώθηκε με πρωτοφανή για την περιοχή επιτυχία! Ο χώρος του SKATEPARK, γέμισε παιδικά Χαμόγελα, καθώς τα παιδιά διασκέδασαν, έπαιξαν με την ψυχή τους και γνώρισαν καινούργιες δραστηριότητες, γεγονός που αποτυπώθηκε, με την συγκίνηση, την χαρά και την ικανοποίηση όλων ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους
Καλό Φθινόπωρο και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου…


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments