Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΕξελίξειςΕκπαίδευσηΠερισσότερα από 100 Πανεπιστήμια και Κολέγια του εξωτερικού στη 2η Διεθνή Έκθεση...

Περισσότερα από 100 Πανεπιστήμια και Κολέγια του εξωτερικού στη 2η Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων 2024

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Περισσότερα από 100 Πανεπιστήμια και Κολέγια του εξωτερικού στη 2η Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων 2024

Περισσότερα από 100 πανεπιστήμια και κολέγια στις ΗΠΑ, Ευρώπη, Μεγάλη Βρετανία και άλλες χώρες του κόσμου συμμετέχουν στη 2η Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων 2024 που διοργανώνει το Κολλέγιο Ανατόλια σε συνεργασία με το Pierce – The American College of Greece. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024, 16:30-18:30, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη (κτίριο «Kassandra Center for Educational Excellence/ IBDP, κτίριο του Pinewood – The American International School) ενώ θα ακολουθήσει αντίστοιχη παρουσίαση στην Αθήνα την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 στο Pierce College. Η Έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό και η είσοδος είναι δωρεάν.

Αξιοποιώντας την μεγάλη του εμπειρία, το Τμήμα Συμβουλευτικής για Σπουδές στο Εξωτερικό του Κολλεγίου Ανατόλια προσκαλεί μαθητές και μαθήτριες από κάθε σχολείο, γονείς και εκπαιδευτικούς να συναντήσουν από κοντά εκπροσώπους ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και να διερευνήσουν τις ευκαιρίες για σπουδές που προσφέρουν σε προπτυχιακό επίπεδο.  Τα ιδρύματα εντάσσονται στα καλύτερα των χωρών τους, χαρακτηρίζονται από μεγάλο εύρος, ποικιλία και ευελιξία στα προγράμματα σπουδών, και πολλά από αυτά προσφέρουν υποτροφίες ανάλογα με τις διαπιστωμένες ανάγκες του κάθε μαθητή ή μαθήτριας.

Περισσότεροι από 120 επίσημοι εκπρόσωποι ξένων πανεπιστημίων και κολεγίων θα ενημερώσουν τους επισκέπτες για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του εξωτερικού, ενώ θα διοργανωθούν διαδραστικά workshops και θεματικές παρουσιάσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ενημερώσεις για μαθητές/τριες που αναζητούν σπουδές στις Καλές Τέχνες αλλά και για εκείνους που ενδιαφέρονται να συνδυάσουν σπουδές και αθλητισμό αξιοποιώντας τις αθλητικές υποτροφίες που προσφέρουν πανεπιστήμια και κολέγια των ΗΠΑ.

Οι θεματικές των εργαστηρίων περιλαμβάνουν: 

  • Write Your Way to the US: Personal Statement Masterclass
  • An American Education in Thessaloniki: Studying at ACT
  • Your Path to the UK Starts Now: Choosing the Perfect Course
  • The Fulbright Foundation in Greece: Study in the USA – Undergraduate Studies 
  • Preparing a Portfolio for Selective Art & Design Schools 
  • Score Your Future: Navigating US Athletic Recruitment  (NCAA Eligibility & Scholarships)
  • Funding Your Dreams: A Guide to US Financial Aid
  • Future Doctors: Study Medicine in Cyprus
  • Gie it Laldy: Study in Scotland
  • Unlocking the Liberal Arts: Beyond the Books 

Οι θεματικές των παρουσιάσεων περιλαμβάνουν:

  • Study in Germany
  • Study in Canada
  • Study in UK
  • Study in France
  • Study in Spain

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα workshop και τις παρουσιάσεις συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής. Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Fulbright, του British Council, της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα, του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, του οργανισμού EduCanada, του Istituto Italiano di Cultura, του Ινστιτούτου Θερβάντες, της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών/DAAD. Xορηγός αερομεταφορών είναι η AEGEAN. Χορηγός επικοινωνίας είναι το Plus Radio 102.6. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση και για να δείτε όλα τα πανεπιστήμια, παρακαλούμε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://anatolia.edu.gr/el/high-school/international-universities-expo-2024
  • Περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Συμβουλευτικής για Σπουδές στο Εξωτερικό του Κολλεγίου Ανατόλια, 2310 398 340.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments