Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΑπό τη συνάντηση με εκπροσώπους του Αγροτικού Συλλόγου Φυτικής Παραγωγής Άργους Ορεστικού...

Από τη συνάντηση με εκπροσώπους του Αγροτικού Συλλόγου Φυτικής Παραγωγής Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Από τη συνάντηση με εκπροσώπους του Αγροτικού Συλλόγου Φυτικής Παραγωγής Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε το ζήτημα που έχει ανακύψει με τις καλλιέργειες φασολιών και άλλων καλλιεργειών, οι οποίες έχουν πληγεί από τις παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες και τον καύσωνα, σε συνδυασμό με την ανομβρία.

👉 Ενημέρωσα τους παραγωγούς ότι την προηγούμενη εβδομάδα, κατά τη συνάντηση εργασίας που είχα με τον αρμόδιο Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύση Σταμενίτη, ζήτησα την τροποποίηση του κανονισμού του ΕΛ.Γ.Α. ώστε οι ζημιές που προκαλούνται στις παραγωγές τους -λόγω των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών άνω των 38 βαθμών C- να εντάσσονται στις αποζημιώσεις. Επίσης, ζήτησα από τον κ. Σταμενίτη να συμπεριληφθούν στις αποζημιώσεις και οι φετινές ζημιες που ήδη έχουν προκληθεί. Όπως με διαβεβαίωσε ο Υφυπουργός, σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήμερα, σύντομα θα έχουμε ενέργειες από την πλευρά του Υπουργείου με στόχο να βγει από τον ΕΛ.Γ.Α. η σχετική αναγγελία.

💪 Ως βουλευτής Καστοριάς, θα συνεχίσω να αναδεικνύω τα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες και θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση των πλέον πρόσφορων λύσεων προκειμένου να ενισχυθεί η αγροτική παραγωγή, η οποία αποτελεί μοχλό οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής μου λόγω των ιδιαίτερων γεωγραφικών συνθηκών.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments