Δήμος Κοζάνης: Συνεχίζεται η συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή – Νέες προοπτικές
Τα τοπικά προϊόντα (κρόκος, αρωματικά φυτά, πατάτα, γαλακτοκομικά, κ.ά.), καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής αποτέλεσαν τα βασικά πεδία συζήτησης κατά την επίσκεψη του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021.
Ο κ. Μαλούτας, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστα Κυριακίδη, συναντήθηκε με τον διευθυντή του γραφείου στρατηγικού management, Φίλιππο Παπαδόπουλο. Στο πλαίσιο της συνάντησης οριστικοποιήθηκαν προηγούμενες προοπτικές συνεργασίας, ενώ τέθηκαν επί τάπητος νέες προτάσεις.
Οι δύο πλευρές ομοφώνησαν στην οριστικοποίηση της συνεργασίας αναφορικά με τη συμβουλευτική αγροτών και κτηνοτρόφων, καθώς και την υλοποίηση μελετών από πλευράς της Γεωργικής σχολής για την παρακολούθηση καλλιεργειών.
Δήμος Κοζάνης: Ξεκίνησε πιλοτικά η λειτουργία της διαδικτυακής εφαρμογής ηλεκτρονικών πληρωμών “epay”
Ο Δήμος Κοζάνης παρέχει σε φυσικά και νομικά πρόσωπα ή νομικές οντότητες τη δυνατότητα ενημέρωσης και διεκπεραίωσης ηλεκτρονικών πληρωμών για τις βεβαιωμένες οφειλές τους προς το Δήμο, με τη χρήση Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας μέσω της Διαδικτυακής (Web-Based) Εφαρμογής “epay”.
Βασική Προϋπόθεση για τη χρήση της εφαρμογής είναι η αυθεντικοποίηση του υπόχρεου (Ν. 4727/20 – ΦΕΚ Α’ αριθ.184/ 23-09-2020). Για να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών απαιτείται να είστε πιστοποιημένος χρήστης Επιπέδου Β, δηλαδή να έχει γίνει η ταυτοποίησή σας μέσω GSIS/TAXISnet.
Για πρόσβαση στην Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Πληρωμών (epay) μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://epay.cityofkozani.gov.gr/
Για θέματα που αφορούν στις οφειλές σας επικοινωνήστε με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης:
Γραφείο Ταμειακής Υπηρεσίας
Τηλ. Επικοινωνίας: 2461350318
email: [email protected]
Για τεχνικά θέματα που αφορούν στην εφαρμογή επικοινωνήστε με το Αυτοτελές Γραφείο ΤΠΕ-Ποιότητας του Δήμου Κοζάνης:
Τηλ. Επικοινωνίας: 2461350336-337-338
email: [email protected]