Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Οι προηγούμενες ημέρες ήταν Ιδιαίτερα πυκνές σε γεγονότα.

Οι προηγούμενες ημέρες ήταν Ιδιαίτερα πυκνές σε γεγονότα.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Οι προηγούμενες ημέρες ήταν Ιδιαίτερα πυκνές σε γεγονότα.

Οι προηγούμενες ημέρες ήταν Ιδιαίτερα πυκνές σε γεγονότα.

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου μου ανατέθηκε από τον κύριο Πρωθυπουργό η ιδιαίτερα τιμητική θέση του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας-Θράκης.

Την Τρίτη 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και η παράδοση του Υπουργείου Εσωτερικών από την υπηρεσιακή Υπουργό κυρία Σπανού στην νέα πολιτική ηγεσία.

Ακολούθησε η ορκωμοσία της βουλής που προέκυψε από τις κάλπες της 25ης Ιουνίου και η εκλογή του προεδρείου και των άλλων οργάνων για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Ήδη βρίσκομαι στο στάδιο της ενημέρωσης για τα ζητήματα της αρμοδιότητάς μου.

Η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη να συνεχίσω το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν οι εκλεκτοί συνάδελφοι Θόδωρος Καράογλου και Σταύρος Καλαφάτης, που διετέλεσαν υφυπουργοί κατά την προηγούμενη περίοδο και προώθησαν ουσιαστικά τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτατη περιοχή αναφοράς του υπουργείου. Αποτελεί, όμως, και μεγάλη τιμή η συνεργασία μου με διακεκριμένα στελέχη της πολιτικής και της διοίκησης, όπως η Υπουργός κα Νίκη Κεραμέως, ο Αν. Υπουργός κ. Θόδωρος Λιβάνιος και η Υφυπουργός κα Παρασκευή Χαραλαμπογιάννη, και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τους κυβερνητικούς στόχους, όπως θα αποτυπωθούν και στις προγραμματικές δηλώσεις.

Ως εκπρόσωπος της Δυτικής Μακεδονίας στο κυβερνητικό σχήμα, έχω την πρόσθετη ευθύνη να διεκδικήσω, μαζί με τους συναδέλφους βουλευτές και τους εκπροσώπους των ΟΤΑ της Περιφέρειας και ιδιαίτερα του Νομού Κοζάνης, την επιτυχή έκβαση της ιστορικής πρόκλησης της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης για τον τόπο μας.

Με πνεύμα συνεργασίας και διάθεση για σκληρή δουλειά έχω την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε!


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments