Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024
Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023«Μαζί για την Κοζάνη» Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Κορωνίδης
Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

«Μαζί για την Κοζάνη» Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Κορωνίδης

Ονομάζομαι Δημήτρης Κορωνίδης του Ιωάννη, κατάγομαι από το Δρέπανο Κοζάνης, όπου και κατοικώ μέχρι και σήμερα. Οι γονείς μου είναι ο Ιωάννης Κορωνίδης και η Κυριακή Κορωνίδη το γένος Καρατζιούλα, ενώ έχω και δύο αδέρφια, την Περσεφόνη και το Θεόδωρο. Είμαι παντρεμένος με τη Σοφία Βαλσάμη, με την οποία αποκτήσαμε δύο κόρες, την Ιωάννα (17 ετών) και τη Λυδία (10 ετών).

Είμαι τελειόφοιτος τεχνικού Λυκείου, με ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάσεων και τα τελευταία 18 έτη εργάζομαι, ως εργοδηγός, σε μεγάλη τεχνική εταιρεία που εδρεύει στην πόλη της Κοζάνης και δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η αγάπη για τον τόπο μου, με οδήγησε στις εκλογές του 2019 να ασχοληθώ με τα κοινά και ως αποτέλεσμα αυτού, ήρθε η εκλογή μου στο τοπικό συμβούλιο Δρεπάνου, το οποίο υπηρετώ μέχρι και σήμερα.

Αποφάσισα να συμπορευτώ ΜΑΖΙ με το Γιάννη Κοκκαλιάρη, για να κάνουμε το Δήμο Κοζάνης πρωτοπόρο και πρωταγωνιστή στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και συμπορευόμενος με άξιους ανθρώπους, σε ένα πραγματικά πολυσυλλεκτικό συνδυασμό.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments