Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΕξελίξειςΑθλητισμόςΉρθε το τέλος μιας ακόμη ποδοσφαιρικής χρονιάς

Ήρθε το τέλος μιας ακόμη ποδοσφαιρικής χρονιάς

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ήρθε το τέλος μιας ακόμη ποδοσφαιρικής χρονιάς

Και ήρθε το τέλος μιας ακόμη ποδοσφαιρικής χρονιάς. Μιας χρονιάς που από το ξεκίνημα της μας έδειξε ότι θα είναι ζόρικη απ’όλες τις απόψεις. Μια χρόνια γεμάτη άγχος, αγωνία, στεναχώριες αλλά με πάθος, θέληση και αισιοδοξία για το καλύτερο. Στην τελική στροφή ήρθε και η «πληρωμή» των κόπων με την ΑΣΤΡΑΠΗ μας να κατακτεί τον αρχικό στόχο της, το 9ο πρωτάθλημα στην μακροχρόνια και τεράστια ιστορία της!!!

Υπήρξαν κι άλλοι δυο στόχοι που δυστυχώς δεν είχαν το αντίστοιχο τέλος παρόλα αυτά οι παίχτες μας με το ίδιο μεράκι και με την ίδια θέληση μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο πάλεψαν για την κατάκτηση τους. Ο ένας στόχος ο τελικός κυπέλλου με μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας όπως η Καστοριά και ο άλλος στόχος και ακόμη δυσκολότερος η άνοδος στη Γ’Εθνική κατηγορία στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ σε μια ψυχοφθόρα διαδικασία με λιγοστά αποθέματα να μένουν στους λιγοστούς παίχτες που πάλεψαν, αφού από τους υπόλοιπους κάποιοι για λόγους υγείας μετά από μια καταπονεμενη σεζόν και κάποιοι για λόγους εργασίας δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν παρόλα αυτά είχαν τη σκέψη τους στην ομάδα. Θελουμε να δώσουμε θερμα

συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας και τους προπονητές που πάλεψαν μέχρι τέλους για τη φανέλα της ΑΣΤΡΑΠΗΣ και με επιτυχία ολοκλήρωσαν τη σεζόν. Θελουμε να δώσουμε

συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες και σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος για τον ξεχωριστό αγώνα που έκαναν.

Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Καστοριάς για την διοργάνωση και σε όλους τους παράγοντες που συμβάλαν για να πραγματοποιηθούν αισίως οι θεσμοί της ΕΠΣ.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας που βοήθησαν σε αυτή τη προσπάθεια και σε όποιον άλλον άφησε το δικό του λιθαράκι για το καλό της ομάδας.

Τέλος θελουμε να ευχαριστήσουμε τον μοναδικό κόσμο μας που στηρίζει με την παρουσία του και τη φωνή του την ομάδα εντός και εκτός έδρας και δείχνει την αγάπη του και το τι σημαίνει για την Μεσοποταμία η ΑΣΤΡΑΠΗ. Σας θελουμε πάντοτε δίπλα στην ομάδα ανεξαρτήτως αποτελέσματος και πορείας γιατί μόνο με τη στήριξη σας αυτή η ομάδα θα συνεχίζει να «μεγαλώνει».

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη νέα σεζόν σε περίπου 2 μήνες από τώρα και υποσχόμαστε πως αυτή η παρέα του Δ.Σ, που ξεκίνησε από ένα αστείο και κατέληξε σε μια γενναία απόφαση να αναλάβει την ομάδα πριν 5 χρόνια όταν αυτή μας είχε ανάγκη ότι θα συνεχίσει με όλες τις, τις δυνάμεις να παλεύει ώστε η Αστραπή να διεκδικήσει εκ νέου τους τρεις στόχους που είχε και φέτος. Καλό καλοκαίρι!!! Με εκτίμηση Το ΔΣ της Αστραπής Μεσοποταμίας.

ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΝΕΙΣ!!!

#ASMA1957⚡️


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments