Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΣυνάντηση με την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του νεοσύστατου Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών και...

Συνάντηση με την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του νεοσύστατου Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών και Ερευνητών

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συνάντηση με την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του νεοσύστατου Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών και Ερευνητών

????????Συνάντηση με την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του νεοσύστατου Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών και Ερευνητών είχαν η αναπληρώτρια του Δημάρχου, Νούλα Τουμπουλίδου και ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Δημήτρης Παφίλης, σήμερα Τετάρτη 3 Μαΐου, στο Γραφείο Δημάρχου.

????Τα μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, Σοφία Γκλιάτη, Βασιλική Γκλούμπου, Στέλλα Γρίβα και Χαρά Σεμίζογλου ενημέρωσαν τους αιρετούς για την στοχοθεσία του συνδέσμου, καθώς και για το πλάνο των δράσεων του.

????Αναλυτικά, ο σύνδεσμος στοχεύει στη συμμετοχή των νέων ανθρώπων της περιοχής στη δραστηριότητά του, με πρωταρχικό μέλημα την αναστολή του brain drain. Βασική προτεραιότητα αποτελεί η διασύνδεση της έρευνας με την επιχειρηματικότητα, η προώθηση της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών, καθώς και η υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης.

✅Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι δύο αιρετοί ανέδειξαν τη σημασία που έχουν ανάλογες πρωτοβουλίες και υπογράμμισαν τη διάθεση συνεργασίας, στο πλαίσιο στήριξης της καινοτομίας αλλά και υποστήριξης των νέων επιστημόνων.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments