Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΣτην κορυφή του Βιτσίου στην βάση της Πολεμικής μας Αεροπορίας

Στην κορυφή του Βιτσίου στην βάση της Πολεμικής μας Αεροπορίας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας για τις Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, αποφάσισα να ΜΗΝ αλλάξω την προγραμματισμένη επίσκεψή μου στην 3η ΜΣΕΠ. Έτσι την Παρασκευή 7 Απριλίου βρέθηκα στην κορυφή του Βιτσίου στην βάση της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Είχα την ευκαιρία να αγναντέψω από ψηλά,από τα 2.182μ!, την καταπληκτική εικόνα που προσφέρει η Καστοριά με την λίμνη της και όλη την γύρω περιοχή. Απολαμβάνοντας την καθηλωτική θέα και αφήνοντας τις σκέψεις να φτερουγίσουν οδηγημένος και από τις ιστορικές μνήμες, στρέφω την συνείδησή μου προς ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ που μπορώ εγώ να το κατευθύνω, να το κτίζω, να το δημιουργώ.

Ευχαριστώ και απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Διοικητή της Μονάδας Επισμηναγό κ.Γεώργιο Κωστόπουλο για την θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να απευθύνω χαιρετισμό στα στελέχη. Η ξενάγηση και ενημέρωσή μου, αποδεικνύει την σπουδαία αποστολή του ραντάρ, στα πλαίσια της έγκαιρης προειδοποίησης προς όφελος πρωταρχικά της Άμυνας της χώρας μας, αλλά και των βορείων γειτόνων μας, μετά την ανάθεση σε εμάς του ελέγχου του εναερίου χώρου τους, από την συμμαχία του ΝΑΤΟ.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments