Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΓρεβενάΘέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες των Γρεβενών για την τόσο θερμή τους...

Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες των Γρεβενών για την τόσο θερμή τους υποδοχή.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες των Γρεβενών για την τόσο θερμή τους υποδοχή. Χαίρομαι πολύ που είχα την ευκαιρία να βρεθώ εδώ μαζί σας, να σας σφίξω το χέρι, να μιλήσουμε για το μέλλον και για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί στον τόπο σας.

Έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο για όλες τις περιοχές της ελληνικής περιφέρειας. Έχουμε δρομολογήσει σημαντικά έργα και παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν τις υποδομές, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών. Γιατί για εμάς δεν υπάρχουν πολίτες δύο ταχυτήτων.

Ήρθα από τη Λάρισα και βρέθηκα στο εργοτάξιο του βόρειου τμήματος του Ε65. Δεν μπορώ να σας περιγράψω -και θα το αντιληφθείτε μόνο όταν τελειώσει αυτός ο δρόμος- πόσο μεγάλη σημασία θα έχει για τα Γρεβενά να αποκτήσετε, επιτέλους, γρήγορη σύνδεση με την κεντρική και τη νότια Ελλάδα. Ένα έργο ξεγραμμένο όταν ήρθαμε στα πράγματα, το ξεμπλοκάραμε, εξασφαλίσαμε πλήρη χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και τώρα επιτέλους υλοποιείται. Ο δρόμος θα είναι έτοιμος το ’25. Το δε πρώτο κομμάτι, Τρίκαλα – Καλαμπάκα, θα είναι έτοιμο και εντός του ’23.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Συνόδευσα σήμερα τον πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis στην επίσκεψή του στο εργοτάξιο όπου κατασκευάζεται το βόρειο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Ε65.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments