enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Ένα παιχνίδι δίχως αύριο για την ομάδα μας!

Ένα παιχνίδι δίχως αύριο για την ομάδα μας!

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ένα παιχνίδι δίχως αύριο για την ομάδα μας!

Ένα παιχνίδι δίχως αύριο για την ομάδα μας!!! Ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου με αντίπαλο τη Λάρισα η οποία παρατάχθηκε με πλήρη εντεκάδα .

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και έλεγξε το παιχνίδι στο πρώτο 25λεπτο. Λίγες φάσεις εκατέρωθεν με μια ευκαιρία από την Κώττη με πλασέ λομπα που βγάλανε πάνω από τη γραμμή και μια δεύτερη από κόρνερ και σέντρα της Τζιάρα ευκαιρία για Μάρκου και Μαρλέν η οποία πέρασε ανεκμετάλλευτη. Μοναδική ευκαιρία για την ομάδα της ΑΕΛ μετά από φάουλ με σωτήρια επέμβαση από την Καϊδατζή. Σκορ ημίχρονου 0 – 0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λάρισας ανέβασε ρυθμό προσπαθώντας να επιβάλλει το δικό της παιχνίδι από κόρνερ και πλάγια φάουλ . Η ομάδα έδειξε σθένος και ενώ όλα φαινόντουσαν ότι το σκορ θα λήξει 0- 0 , το φινάλε θα το ζήλευε ακόμα και ο Χίτσκοκ με σενάριο όχι για καρδιακούς!!

Φάουλ κάτω από το κέντρο στο 89′ για τη Λάρισα η εκτέλεση αφήνει την ομάδα μας πίσω στο σκορ . Μη έχοντας άλλες επιλογές η ομάδα μετά από τη σέντρα φορτώνεται στην περιοχή με παίκτριες και μετά από γυριστή κεφαλιά της Μάρκου και πάσα της Μαρλέν σαν από μηχανής θεός η Τζιάρα, αφού πέρασε δύο αμυντικούς προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα πλασάρει δίνοντας την πολυπόθητη ισοφάριση στην ομάδα μας και τη σωτηρία από τον απευθείας υποβιβασμό . Συγχαρητήρια για τη μαχητικότητα όλων των παικτριών, για το ψυχικό σθένος και το πάθος τους!! Επιτέλους η τύχη για μια φορά ήταν με το μέρος μας .

Πλέον στο χέρι μας είναι η τελική σωτηρία μετά από τα έξι μπαράζ που θα δώσει η ομάδα μας στο επόμενο διάστημα.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed