Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
88η ΔΕΘ
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΗ Μαρία Αντωνίου στην τελετή υποδοχής και τις εκδηλώσεις βράβευσης των Ολυμπιονικών...

Η Μαρία Αντωνίου στην τελετή υποδοχής και τις εκδηλώσεις βράβευσης των Ολυμπιονικών της κωπηλασίας στην Καστοριά και το Μαυροχώρι

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η Μαρία Αντωνίου στην τελετή υποδοχής και τις εκδηλώσεις βράβευσης των Ολυμπιονικών της κωπηλασίας στην Καστοριά και το Μαυροχώρι

            Στην λαμπρή τελετή υποδοχής και τις εκδηλώσεις βράβευσης των Ολυμπιονικών «Paris 2024» και των Εθνικών Προπονητών της Ολυμπιακής Ομάδας Κωπηλασίας -που πραγματοποιήθηκαν στο ΔΗ.ΝΑ.Κ., το Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας στην Καστοριά και το Μαυροχώρι- παρέστη η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου, όπου και απένειμε βραβεία στις αθλήτριες και τους αθλητές.

            Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, με διάχυτη τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια, κατά τη διάρκεια της πρώτης τιμητικής εκδήλωσης στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, η κ. Αντωνίου βράβευσε το χάλκινο Ολυμπιονίκη Πέτρο Γκαϊδατζή, ενώ στη δεύτερη τιμητική εκδήλωση στο Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου, απένειμε βραβείο στις έκτες Ολυμπιονίκες Ευαγγελία Αναστασιάδου και Χριστίνα Μπούρμπου.

            Όπως δήλωσε η Μαρία Αντωνίου, «αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις χάλκινες Ολυμπιονίκες Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού, τις έκτες Ολυμπιονίκες Ευαγγελία Αναστασιάδου και Χριστίνα Μπούρμπου, τους χάλκινους Ολυμπιονίκες Αντώνη Παπακωνσταντίνου και Πέτρο Γκαϊδατζή, τον έκτο Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο, καθώς και στους εθνικούς προπονητές της Ολυμπιακής Ομάδας Κωπηλασίας, Giovanni Postiglione, Ιωάννη Τσαλούχο και Δημήτριο Πέτρου, τους Ναυτικούς Ομίλους και σε όλους όσοι δούλεψαν σκληρά κι “έχτισαν” αυτές τις επιτυχίες!».

             Η Βουλευτής Καστοριάς σημείωσε με έμφαση ότι «οι επιτυχίες για την ελληνική κωπηλασία δεν περιορίστηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά συνεχίστηκαν και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στον Καναδά, όπου οι αθλήτριες και οι αθλητές της χώρας μας κατέκτησαν χρυσά και ασημένια μετάλλια».

            «Στην αρχαία Ελλάδα, οι πόλεις-κράτη γκρέμιζαν τα τείχη για να υποδεχθούν τους Ολυμπιονίκες. Στη σύγχρονη Ελλάδα, εμείς, ως Πολιτεία, θα είμαστε πάντα δίπλα σας, να γκρεμίζουμε τα τείχη των δυσκολιών και να ενισχύουμε με κάθε δυνατό τρόπο τις προσπάθειές σας! Παιδιά, μας γεμίσατε περηφάνια και μας συγκινήσατε με τους αλλεπάλληλους θριάμβους σας! Σας ευχαριστούμε που υψώσατε την Ελλάδα και τη σημαία μας ψηλά…Που γίνατε  η αιτία να ακουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος στην άλλη άκρη της γης… Που είστε η αιτία να ελπίζουμε σ’ ένα καλύτερο μέλλον! Εύχομαι να συνεχίσετε να κατακτάτε κορυφές!», κατέληξε η κ. Αντωνίου.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments