Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΜήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για την αποκατάσταση της δημοκρατίας

Μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για την αποκατάσταση της δημοκρατίας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για την αποκατάσταση της δημοκρατίας

24 Ιουλίου 1974- 24 Ιουλίου 2024. 50 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας. 50 χρόνια από την ημέρα που άλλαξε την ιστορία της χώρας, σηματοδότησε τη μεταπολιτευτική της διαδρομή και καθόρισε καταλυτικά την πορεία της προς το μέλλον. 50 χρόνια αδιάλειπτης δημοκρατικής πορείας, πολιτικής σταθερότητας και ομαλού κοινοβουλευτικού βίου σε ένα κράτος δικαίου.

Τότε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο πρωτεργάτης της μεταπολίτευσης, ανέλαβε το εθνικό χρέος της μετάβασης από τη δικτατορία στην ελευθερία, με μοναδικό στόχο την οικοδόμηση ενός ισχυρού, σύγχρονου, προοδευτικού, δημοκρατικού κράτους, στο οποίο έδωσε και ευρωπαϊκό προσανατολισμό, βάζοντάς το στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, έχοντας ως πολιτική παρακαταθήκη τις αξίες και τις αρχές της δημοκρατίας, με πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας, έχουμε κατακτήσει πολλά, συνεχίζουμε να υπερβαίνουμε τις δυσκολίες και να βαδίζουμε στο δρόμο της Ευρώπης, της ειρήνης, της ασφάλειας και της προόδου.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments