Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
88η ΔΕΘ
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΤο CluBE βρέθηκε στην Ιταλία για τη συνάντηση του Ευρωπαϊκού έργου 24/7...

Το CluBE βρέθηκε στην Ιταλία για τη συνάντηση του Ευρωπαϊκού έργου 24/7 ZEN

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Το 24/7 ZEN project, πραγματοποίησε τη Γενική Συνέλευση των εταίρων στις εγκαταστάσεις της Solydera, στο Τρέντο της Ιταλίας στις 16 και 17 Ιουλίου 2024. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο παραγωγικών ημερών, η ομάδα μας συμμετείχε σε μια σειρά από εποικοδομητικές συζητήσεις στρατηγικού σχεδιασμού και συνεργασίας. Η συνάντηση των εταίρων λειτούργησε ως καταλύτης για μελλοντικές πρωτοβουλίες, ενισχύοντας το συλλογικό μας όραμα για συνεργασία και ομαδικότητα.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που μελετούν και κείμενο

🔎Η πρώτη ημέρα της συνάντησης περιλάμβανε παρουσιάσεις αναφορικά με κάθε πακέτο εργασίας. Κάθε εταίρος του έργου είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει την πρόοδό του, τα αποτελέσματά του, καθώς και τυχόν αποκλίσεις.

✨Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς ήταν η επίσκεψή μας στις εγκαταστάσεις της Solydera, προσφέροντας μας την ευκαιρία να περιηγηθούμε σε ένα ιδιαίτερα καινοτόμο περιβάλλον.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και άτομα που μελετούν

✌🏼Η δεύτερη ημέρα είχε εστιασμένες συναντήσεις στοχεύοντας σε λεπτομερείς συζητήσεις και συντονισμό εργασιών, καθώς επίσης και τον σχεδιασμό των επόμενων στρατηγικών στόχων με συγκεκριμένες τεχνικές λεπτομερείς αναφορές.

🤝🏼Οι προσπάθειες συνεργασίας που καταδείχθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της γενικής συνέλευσης, ενισχύουν τη βαθύτερη κατανόηση της τρέχουσας κατάστασης του έργου και της μελλοντικής μας κατεύθυνσης.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, φωτισμός και εσωτερικοί χώροι

😁Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις καθώς συνεχίζουμε να οδεύουμε προς την επίτευξη των στόχων του έργου 24/7 ZEN! 🌱✨

Nikolaos K. Ntavos @Kiki Avramidou

#FutureInitiatives#GeneralAssembly#Innovation#Collaboration#SustainableFuture#Trento#Italy#CleanHydrogenPartnership#24_7ZEN#SustainableEnergy#Innovation#CleanEnergySolutions#GreenHydrogen#H2#rSOC


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments