Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
changer z φράγμα περδίκκα , Εορδαίας
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΤα Πιέρια Όρη στο επίκεντρο της προστασίας και της θωράκισης απέναντι στην...

Τα Πιέρια Όρη στο επίκεντρο της προστασίας και της θωράκισης απέναντι στην κλιματική κρίση.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Τα Πιέρια Όρη στο επίκεντρο της προστασίας και της θωράκισης απέναντι στην κλιματική κρίση.

Τα Πιέρια Όρη στο επίκεντρο της προστασίας και της θωράκισης απέναντι στην κλιματική κρίση”. Μία συνάντηση που διοργάνωσε ο Δήμος Βελβεντού με εξαιρετικό ενδιαφέρον, πολύ περισσότερο όμως με χρήσιμα συμπεράσματα και πρακτικές για την προστασία του δασικού μας πλούτου.

Συμμετέχουμε μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Χαρίσιος Γκοβεδάρος και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Κιοσές Ιωάννης.

🌲Με την συμμετοχή του Προέδρου του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάδειξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.) και Προέδρου του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων (Ελ.Δ.Α.Π.) Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και του Αντιπροέδρου του Σ.Π.Α.Υ Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρος Μάδης – Δήμαρχος Παιανίας οι οποίοι μας παρουσίασαν χρήσιμες πρακτικές για την προστασία του δασικού οικοσυστήματος όπως εφαρμόζεται στον #Υμηττό από 12 δήμους της Αττικής, μέλη του Σ.Π.Α.Υ.

🪵 Η συμμετοχή του Δήμου Βελβεντού στον νεοσύστατο Δίκτυο Πόλεων για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα & την Αειφορία καθώς

η πρόθεση συνεργασίας των όμορων με το #Βελβεντό δήμων #Σερβίων, #Βέροιας, #Κατερίνης είναι σημαντικό στοιχείο στην προσπάθεια όλων να προστατευθούν τα #Πιέρια Όρη.

🌿 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα υποστηρίζει αυτήν την προσπάθεια στα ζητήματα υποδομών και μέσων.

Γενικότερα, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον στρατηγικό σχεδιασμό στα θέματα Πολιτικής Προστασίας, συστήνοντας ήδη Ομάδα Εργασίας για τη Διαμόρφωση Σχεδίου Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών & Διαχείρισης Κρίσεων.

Γιώργος Αμανατίδης – Giorgos Amanatidis


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations
CILIA KARTALI, PAPAZO & LEO
Οι Καζούλης,Γιοκαρίνης,Ζιώγαλας,Παπαδόπουλος μας προσκαλούν στη Πολυκάρπη!
Χαρά Βέρρα 8 Ιουλίου στον Λιμναίο Οικισμό στο Δισπηλιό

Most Popular

Recent Comments