Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Στην Άνω Πόλη ο Σπύρος Πέγκας – «Η περιοχή χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο...

Στην Άνω Πόλη ο Σπύρος Πέγκας – «Η περιοχή χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο και όχι σημειακές παρεμβάσεις»

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Στην Άνω Πόλη ο Σπύρος Πέγκας – «Η περιοχή χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο και όχι σημειακές παρεμβάσεις»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας συνεχίζει τις επισκέψεις του σε γειτονιές του δήμου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, μαζί με υποψήφιους συμβούλους της δημοτική κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους», επισκέφθηκε την περιοχή της Άνω Πόλης, όπου συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.

Οι ίδιοι, του εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη νυν δημοτική αρχή, η οποία δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για την περιοχή, που αποτελεί σήμα κατατεθέν για τη Θεσσαλονίκη. Κατεστραμμένο οδικό δίκτυο, σκουπίδια, προβλήματα στη στάθμευση οχημάτων, κλειστό ΚΑΠΗ, παντελής έλλειψη φροντίδας του δημόσιου χώρου είναι μόλις μερικά που συναντά κανείς τις πρώτες στιγμές κατά την περιήγηση του στην Άνω Πόλη.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας ανέφερε τα εξής: «Η εικόνα που αντίκρισα για ακόμα μία φορά στην Άνω Πόλη ήταν απογοητευτική. Όπου κι αν κοίταξα έβλεπα την εγκατάλειψη και την αδιαφορία της διοίκησης του δήμου αλλά και την αδυναμία στην επίλυση βασικών ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής. Μαζί με υποψήφιους συμβούλους της δημοτικής κίνησης περπατήσαμε από τους Αγίους Αναργύρους έως το Τσινάρι. Κατεστραμμένο το οδικό δίκτυο, έλλειψη χωροστάθμευσης, εγκαταλειμμένα οικόπεδα, ξεχασμένες δημόσιες βρύσες και σκουπίδια παντού. Αυτή είναι δυστυχώς η εικόνα στην Άνω Πόλη. Το ΚΑΠΗ της περιοχής παραμένει κλειστό από την περίοδο της πανδημίας και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Για την Άνω Πόλη απαιτείται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και όχι σημειακές παρεμβάσεις, έτσι ώστε να λυθούν όλα τα παραπάνω. Χρειάζονται μικρά λεωφορεία ειδικά για τη συγκεκριμένη περιοχή για να διευκολύνονται οι κάτοικοι στις μετακινήσεις τους. Πιστεύουμε ότι με ένα μακροπρόθεσμο μελετημένο σχεδιασμό, που δεν θα αιφνιδιάσει κανέναν, η Άνω Πόλη μπορεί να μετατραπεί σε έναν πρότυπο οικισμό αντίστοιχο με την Πλάκα. Η «Θεσσαλονίκη Για Όλους» διαθέτει το σχέδιο και έχει και την εμπειρία για το κάνει πράξη!».


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments