Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024
Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΤο ΓΕΣ διαψεύδει τον Αλ. Καχριμάνη για τον δρόμο στον Γράμμο

Το ΓΕΣ διαψεύδει τον Αλ. Καχριμάνη για τον δρόμο στον Γράμμο

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Το ΓΕΣ διαψεύδει τον Αλ. Καχριμάνη για τον δρόμο στον Γράμμο

Σύμφωνα με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Political» ο Συνταγματάρχης του ΓΕΣ, Σπυρίδωνα Ασλάνη, φαίνεται ότι η αλήθεια απέχει πολύ από τα λεγόμενα του Αλ. Καχριμάνη.

Η εφημερίδα «Political» φιλοξενεί δηλώσεις του Συνταγματάρχη του ΓΕΣ Σπυρίδωνα Ασλάνη, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι το αίτημα για τον συγκεκριμένο δρόμο κατατέθηκε από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου στις αρχές καλοκαιριού. Μάλιστα, αναφέρει ότι υπήρχαν έγγραφες διαβεβαιώσεις από την Περιφέρεια Ηπείρου ότι δεν χρειάζονται αδειοδοτήσεις.

«Αρχές του καλοκαιριού υπήρξε ένα αίτημα από την Περιφέρεια Ηπείρου, το οποίο ζητούσε τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων για τη διάνοιξη ήδη υφιστάμενης οδού. Λοιπόν, εμείς, ως Ένοπλες Δυνάμεις, απαντήσαμε ότι ναι, έχουμε όλη την καλή διάθεση. Μπορούμε να διαθέσουμε μηχάνημα. Εφόσον υπάρξει όμως διαβεβαίωση ότι δεν χρειάζονται αδειοδοτήσεις, ότι δεν αποτελεί περιοχή Natura ή δεν υπάρχει κάτι από την αρχαιολογική υπηρεσία είτε από τη δασική υπηρεσία. Υπήρξαν έγγραφες διαβεβαιώσεις από την Περιφέρεια Ηπείρου, οπότε διαθέσαμε το μηχάνημα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Συνταγματάρχης.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury baptism invitations
newage luxury wedding invitations

Most Popular

Recent Comments