Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΦλώριναΥπεγράφη η σύμβαση για το έργο ανάπλασης του ποταμού Σακουλέβα

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο ανάπλασης του ποταμού Σακουλέβα

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο ανάπλασης του ποταμού Σακουλέβα

???? Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο ανάπλασης του ποταμού Σακουλέβα

✔️ Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση για το έργο ανάπλασης του ποταμού Σακουλέβα.

✔️ Το έργο αφορά στην ανάπλαση των οδών κατά μήκος του ποταμού Σακουλέβα και ο προϋπολογισμός του είναι περίπου 2 εκ. ευρώ.

✔️ Η περιοχή παρέμβασης ξεκινά από το ύψος των Δικαστηρίων Φλώρινας και εκτείνεται παραποτάμια έως την οδό Βουκεφάλα.

Προβλέπεται η δημιουργία νέων πεζοδρομίων και η διαπλάτυνση των υφιστάμενων σε όλο το μήκος του έργου, η δημιουργία χώρων στάθμευσης και χώρων πρασίνου, η τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού, η τοποθέτηση φωτιστικών νέας τεχνολογίας, η αντικατάσταση της τσιμεντένιας πεζογέφυρας πλησίον των Δικαστηρίων με μια νέα μεταλλική, η κατασκευή τριών νέων πεζογεφυρών και η διευθέτηση της κοίτης, ούτως ώστε να μεταφερθεί η ροή του νερού μακριά από τους πλευρικούς τοίχους του ποταμού όπου έχουν σχηματιστεί υπόσκαπτα με κίνδυνο κατάρρευσής τους και κατά συνέπεια κατάρρευσης του οδοστρώματος των παραποτάμιων οδών.

✔️ “Με το έργο αυτό αναμορφώνουμε μία κομβική περιοχή για την πόλη μας και συμβάλλουμε στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Η ανάπλαση του ποταμού Σακουλέβα υπήρξε προτεραιότητά μας και πλέον είμαστε σε θέση να δούμε ένα σημαντικό έργο να εκτελείται και με την ολοκλήρωσή του να αλλάζει πλήρως η όψη ενός ξεχωριστού τμήματος της πόλης” ανέφερε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments