enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Ευχαριστήριο Έλενας Τσιρνάρη

Ευχαριστήριο Έλενας Τσιρνάρη

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ευχαριστήριο Έλενας Τσιρνάρη

Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως, θερμά και από τα βάθη της καρδιάς μου, όσες και όσους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους καθώς για εμένα δεν ήταν απλά μια ψήφος ή σταυρός προτίμησης. Γι’ αυτό και οφείλω να σας ομολογήσω ότι η συγκίνηση και ταυτόχρονα η χαρά ήταν μεγάλη.

Ειδικά, ευχαριστώ τους συνεργάτες μου καθώς η άμεση ανταπόκρισή και η στήριξη τους συνέβαλλαν καθοριστικά στο αποτέλεσμα. Είμαι ευγνώμων για τον κάθε έναν από εσάς γιατί μου αποδείξατε τι σημαίνει να είσαι μέρος αυτής της ομάδας.

Θέλω, στο σημείο αυτό, να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιους μου, που φέτος καταφέραμε το ΠΑΣΟΚ να αυξήσει  δυναμικά το ποσοστό του, καταλαμβάνοντας μια έδρα στο Νομό Κοζάνης. Έτσι, λοιπόν, το ΠΑΣΟΚ έρχεται ξανά στο προσκήνιο σε ρόλο πρωταγωνιστή. Οι συμπολίτες μας, μας εμπιστεύτηκαν ξανά και σε τοπικό επίπεδο τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους! Γεγονός που μας δίνει ιδιαίτερη αισιοδοξία και για τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. 

Θέλω, επίσης, να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, τους ανθρώπους που στάθηκαν βράχος δίπλα μου ακόμα και όταν όλα έμοιαζαν αδύνατα για να μου θυμίζουν πως κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος και το αύριο το κερδίζουν όσοι δε φοβούνται να αγωνιστούν!

Κλείνοντας, επιτρέψτε μου να πω πως σε μια εποχή που είναι τόσο διαδεδομένη η τάση απαξίωσης της πολιτικής και όσων ασχολούνται με αυτή, υπάρχουν και άνθρωποι που είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη ανατρέποντας αυτό το σύστημα της πολιτικής που είναι συνώνυμο με τη λαμογιά και την αναξιοκρατία.

«Όταν γεννήθηκα μου έμαθαν δυο λέξεις..Κερδίζω – Χάνω. Εγώ διάλεξα την πρώτη, η ζωή μου έδωσε τη δεύτερη.

Ευχαριστώ το Θεό που μου έμαθε και μια τρίτη..ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ»


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed