enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Η Καστοριά έστειλε ηχηρό μήνυμα Νίκης της Ν.Δ. στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Η Καστοριά έστειλε ηχηρό μήνυμα Νίκης της Ν.Δ. στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η Καστοριά έστειλε ηχηρό μήνυμα Νίκης της Ν.Δ. στις εκλογές της 21ης Μαΐου

 “Η Καστοριά έστειλε ηχηρό μήνυμα Νίκης της Ν.Δ. στις εκλογές της 21ης Μαΐου- Προχωράμε Σταθερά Τολμηρά Μπροστά ”

Δεν είναι μόνο το δίλημμα αν θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά ή αν θα γυρίσουμε πίσω. Η απλή αναλογική και η κρισιμότητα της κάλπης της 21ης Μαΐου επαναφέρει στον δημόσιο διάλογο και ένα ακόμα δίλημμα το οποίο είναι ίσως ακόμη πιο σημαντικό. Και αυτό είναι πολύ απλό: σταθερότητα ή χάος, τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός μας και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Καστοριά.

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές τα διλήμματα και οι επιλογές αποκρυσταλλώνονται με απόλυτη σαφήνεια. Εμείς έχουμε παρελθόν αλλά έχουμε και μέλλον. Έχουμε ένα παρελθόν συνέπειας και αποτελεσματικότητας και έχουμε ένα μέλλον ελπίδας και αισιοδοξίας για το οποίο θέλουμε να μιλούμε.

Από τη μια υπάρχει μια ξεκάθαρη πρόταση διακυβέρνησης: Ισχυρή και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για αυτοδύναμη Ελλάδα. Αυτό πρεσβεύουμε εμείς. Και από την άλλη υπάρχει ο απόλυτος πολιτικός αχταρμάς.

Η χώρα μας, σήμερα, χρειάζεται επειγόντως σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας. Στις 21 Μαΐου θα γιορτάζει η Ελλάδα μας, η παράταξή μας. Και θα γιορτάζει βέβαια, και η Καστοριά μας, μια περιοχή τόσο ταυτισμένη με τους παραδοσιακούς αγώνες της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνίου:

“Η Καστοριά μας, η Δυτική Μακεδονία έστειλε ηχηρό μήνυμα Νίκης ! Η Καστοριά ήταν, είναι και θα είναι πάντα μπλε ! Το ποιος θα κρατάει σταθερά το τιμόνι της χώρας την επόμενη τετραετία έχει τεράστια σημασία. Στις 21 Μαΐου δίνουμε δεύτερη εντολή στην προκοπή με Αυτοδύναμη Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να προχωρήσουμε Σταθερά, Τολμηρά, μόνο Μπροστά!


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed