enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Συναντήσεις στη Σιάτιστα του Δήμου Βοΐου

Συναντήσεις στη Σιάτιστα του Δήμου Βοΐου

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συναντήσεις στη Σιάτιστα του Δήμου Βοΐου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βοΐου Χρήστο Ζευκλή είχε το πρωί της Πέμπτης 11 Μαΐου 2023 στο Δημαρχείο στη Σιάτιστα, ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Π.Ε Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης.

Ο κ. Κωνσταντινίδης συζήτησε με τον Δήμαρχο Βοΐου σημαντικά ζητήματα του Δήμου και ενημερώθηκε για όσα έχει δρομολογήσει η Δημοτική Αρχή για την επόμενη μέρα, ώστε να μπορεί να έχει την απαιτούμενη στήριξη από την κυβέρνηση.

Η αναγκαιότητα στήριξης των μικρών δήμων που έρχονται αντιμέτωποι με την ερήμωση, μέσω επενδυτικών σχεδίων που θα δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και θα ενισχύσουν τον πρωτογενή τομέα, ώστε να προκύψουν νέες θέσεις εργασίας και αναπτυξιακή προοπτική ήταν από τα βασικά σημεία της ενημέρωσης του κ. Κωνσταντινίδη, τονίζοντας πως η κυβέρνηση της ΝΔ χειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το θέμα της πανδημίας και στήριξε τις περιοχές που ήρθαν αντιμέτωπες με σοβαρά περιστατικά, όπως ο Δήμος Βοΐου, διαχειρίστηκε και θα συνεχίσει να διαχειρίζεται με αποτελεσματικό τρόπο την ενεργειακή κρίση και δημιούργησε σταθερότητα στην οικονομία του κράτους, αποκαθιστώντας την αξιοπιστία προς ξένους επενδυτές, ενισχύοντας την τοπική αυτοδιοίκηση με χρηματοδοτούμενα προγράμματα, ώστε να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο και να δρομολογηθούν έργα ζωτικής σημασίας για τις τοπικές κοινωνίες.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος Βουλευτής συναντήθηκε με φίλους και γνωστούς στη λαϊκή αγορά της Σιάτιστας και σε μαγαζιά της πόλης και συνομίλησε μαζί τους, με τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσει με την ίδια δυναμική να είναι δίπλα τους και να αγωνίζεται για δίκαιες και αναγκαίες διεκδικήσεις.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed