enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Σταθερά δίπλα σε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ

Σταθερά δίπλα σε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Σταθερά δίπλα σε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ

Σε συνέχεια των επαφών και των συναντήσεων, που πραγματοποιεί η Μαρία Αντωνίου στην εκλογική της περιφέρεια, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς.

Συζήτησε με στελέχη για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν και τους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσφέρουν διαχρονικά.

Όπως δήλωσε η Μαρία Αντωνίου:

“Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας, έθεσε την αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας συνολικά ως πρώτη προτεραιότητα. Αφουγκραζόμενη πλήρως τις ανάγκες που υπάρχουν θα συνεχίσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για τη διαρκή ενίσχυση της πυροσβεστικής δύναμης. Οφείλουμε ευγνωμοσύνη στους άνδρες και στις γυναίκες που είναι ταγμένοι στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, στην προστασία των περιουσιών και του φυσικού μας περιβάλλοντος”.

Νωρίτερα, η Μαρία Αντωνίου βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο ΕΚΑΒ Καστοριάς, δίπλα στους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τη μάχη για την ανθρώπινη ζωή.

“Αναγνωρίζοντας το σημαντικό και κρίσιμο έργο που επιτελείτε δηλώνω σταθερά δίπλα σας, ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του ΕΚΑΒ, με τη βελτίωση του εξοπλισμού και την ενίσχυση με προσωπικό”, τόνισε μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνίου σε κατ’ιδίαν συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Διοίκησης.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed