enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 48η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 48η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 48η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε η 48η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», η οποία έλαβε χώρα από τις 27 έως τις 29 Απριλίου 2023 στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, το πιο σύγχρονο και πιο μεγάλο πιστοποιημένο εκθεσιακό κέντρο των Βαλκανίων.

Συνολικά συμμετείχαν 85 εκθέτες από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ουγγαρία, τη Γερμανία, την Κροατία και τη Φινλανδία, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις νέες τους κολεξιόν.

Εξαιρετική ήταν και η προσέλευση των εμπορικών επισκεπτών από χώρες όλης της υφηλίου και ειδικότερα από Αίγυπτο, Αγγλία, Αζερμπαϊτζάν, Αμερική, Αρμενία, Αυστρία, Βέλγιο, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ισπανία, Ιταλία, Ισραήλ, Καζακστάν, Καναδά, Κίνα, Λιθουανία, Νορβηγία, Νότια Κορέα, Ολλανδία,  Ουγγαρία, Ουκρανία, Πορτογαλία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Λευκορωσία, Σερβία, Σλοβακία, Σουηδία, Τατζικιστάν, Τουρκία, Τσεχία, Φινλανδία. Οι εμπορικοί επισκέπτες περιηγήθηκαν στα περίπτερα των εκθετών, όπου και μπόρεσαν να θαυμάσουν γούνινα παλτό, αξεσουάρ γούνας, τσάντες, δερμάτινα είδη και γουνοδέρματα.  

Το Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, μετατράπηκε και πάλι σε ένα διεθνές σταυροδρόμι επιχειρηματικής δράσης, δίνοντας το στίγμα της σταθερότητας αλλά και της ανάπτυξης. Στην 48η Δ.Ε.Γ.Κ. σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, σημειώθηκαν πολλές συμφωνίες μεταξύ των εμπορικών επισκεπτών και των επιχειρηματιών.

Επίσης πραγματοποιήθηκε από τον Σ.Γ.Κ. την Πέμπτη 27 Απριλίου ένα φαντασμαγορικό Fashion Gala, εντός του Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή 12 γουνοποιητικών επιχειρήσεων, οι οποίες παρουσίασαν τις  ξεχωριστές δημιουργίες τους. Ακολούθησε  Cocktail Party, προς τιμή των εκθετών και των εμπορικών επισκεπτών.

Την 48η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και ο Δήμος Καστοριάς, ενώ Μέγας Χορηγός ήταν το Δημοπρατήριο της SAGA FURS.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed