enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Ανακοίνωση Υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Βανόπουλου για το Δήμο Νεστορίου

Ανακοίνωση Υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Βανόπουλου για το Δήμο Νεστορίου

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ανακοίνωση Υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Βανόπουλου για το Δήμο Νεστορίου

Η περίοδος που διανύουμε αλλά και αυτή που θα ακολουθήσει αποτελεί μία περίοδο μεγάλων προκλήσεων αλλά και σημαντικών ευκαιριών για την τοπική αυτοδιοίκηση και τους πολίτες.

Ειδικά για το Δήμο Νεστορίου απαιτείται η αξιοποίηση των κατάλληλων προϋποθέσεων για έναν Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό, δυναμικό, αναπτυξιακό χωρίς αγκυλώσεις και εξαρτήσεις από κομματικούς και τοπικούς παραγοντισμούς.

Ο τόπος αυτός, ο οποίος έχει τεράστιες δυνατότητες, αναζητά εναγωνίως ένα όραμα. Δικαιούται μία νέα θέση στο μέλλον. Και αυτό θα γίνει με συγκροτημένο σχέδιο σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς. Από την καθημερινότητα και την υλοποίηση των αναγκαίων έργων υποδομής μέχρι τον τουρισμό, που αποτελεί την επενδυτική κορωνίδα ανάπτυξης της πανέμορφης περιοχής μας.

Για να γίνει όμως αυτό πράξη χρειάζεται νέους ανθρώπους που συνδυάζουν εμπειρία, δυναμισμό και πάθος για δουλειά.

Με βάση όλα τα παραπάνω και κυρίως με αίσθηση ευθύνης αλλά και υπέρμετρης αγάπης για τον τόπο μου και τους συνδημότες μου, αποδέχθηκα την πρόταση εκατοντάδων συνδημοτών μας να τεθώ επικεφαλής μίας νέας ισχυρής αυτοδιοικητικής ομάδας στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου για το Δήμο Νεστορίου, που αντλεί τη δυναμική της από την ίδια την κοινωνία και τους ανθρώπους της και συνδυάζει ήθος, εμπειρία και ανανέωση.

Η διαδρομή μου έως σήμερα και η συνεισφορά μου στην αυτοδιοίκηση είναι σε όλους γνωστή. Μοναδικό μου κίνητρο να αγωνιστώ μαζί με όλους τους συνδημότες μας σε μία προσπάθεια συλλογική, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε σταθερές βάσεις για μια νέα δημιουργική πορεία. Σε αυτή την πορεία σας θέλουμε όλους μαζί μας. Γιατί η δύναμη του Δήμου Νεστορίου είναι οι άνθρωποί του.

Επέλεξα να ζήσω στον τόπο μου, επειδή πίστευα και πιστεύω στην προοπτική του.

Να νιώσουμε ότι ο Δήμος είναι δικός μας. Όχι κάποιου Δημάρχου.

Μόνο έτσι θα σβήσουμε το «εγώ» της οποιασδήποτε τοπικής εξουσίας που μας κρατά στη στασιμότητα και στο λιγοστό φως.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed