enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

«Μαζί για την Κοζάνη» Υποψήφιος: Δημήτριος Βέργος

«Μαζί για την Κοζάνη» Υποψήφιος: Δημήτριος Βέργος

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

«Μαζί για την Κοζάνη» Υποψήφιος: Δημήτριος Βέργος

Ονομάζομαι Δημήτριος Βέργος του Νικολάου και της Ευαγγελίας. Έχω γεννηθεί στην Κοζάνη το 1980 και είμαι μόνιμος κάτοικος  Βατερού. Είμαι πατέρας ενός αγοριού 5 ετών και ως γονέας μονογονεϊκής οικογένειας έχω μάθει να δίνω μάχες σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο ώστε να αντιμετωπίζω τις καθημερινές δυσκολίες.

Έχω τελειώσει την σχολή του ΟΑΕΔ της Κοζάνης με ειδικότητα  ηλεκτροτεχνίτη-ηλεκτρολόγου. Από το 2004 διατηρώ επιχείρηση με έδρα το Βατερό ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Από το 2010 έως το 2016 έχω διατελέσει μέλος του Φυσιολατρικού Συλλόγου Βατερού.

Από το 2011 έως το 2016 έχω διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας Εθνικός Βατερού.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του χωριού μου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος στην δημοτική κοινότητα Βατερού με την παράταξη Μαζί για την ΚΟΖΑΝΗ και  υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κοκκαλιάρη, γιατί αγαπώ τον τόπο μου και πιστεύω ότι ΜΑΖΙ αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο!

Για αυτό και αποφάσισα να πω ένα μεγάλο ΝΑΙ στην πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Κοκκαλιάρη και να πορευτώ στο πλάι του. Θέλω να παλέψω ΜΑΖΙ με εσάς για το καλό του ευλογημένου αυτού τόπου. Ως νέος, για το μέλλον δικαιούμαι αν όχι υποχρεούμαι, να ΔΡΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ, χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση. Υπόσχομαι πως με την ψήφο σας, θα κάνω τα πιστεύω και τα θέλω μας αφετηρία προσφοράς με μόνη κατεύθυνση τη πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed