enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

H Κυβέρνηση εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για τον πρωτογενή τομέα

H Κυβέρνηση εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για τον πρωτογενή τομέα

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

H Κυβέρνηση εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για τον πρωτογενή τομέα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Άργους Ορεστικού η εκδήλωση της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας με θέμα: «Τα πεπραγμένα της Ελληνικής Κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα 2019-2023 – Συλλογικά σχήματα και οι προοπτικές του μέλλοντος μέσω του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν όλες οι ενέργειες, δεσμεύσεις και δράσεις που ειπώθηκαν προεκλογικά από το κόμμα της ΝΔ, με σαφή στόχο στο τι τελικά επετεύχθη σε μια σειρά σημαντικών ζητημάτων στον πρωτογενή τομέα.

Στον χαιρετισμό της η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου επεσήμανε : «Στη διάρκεια της τετραετίας δώσαμε μεγάλη έμφαση στη στήριξη του αγροτικού κόσμου. Για την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο πρωτογενής τομέας αποτελεί κεντρικό συστατικό πυλώνα της αναπτυξιακής στρατηγικής, την οποία έχουμε σχεδιάσει για τη χώρα για την επόμενη δεκαετία».

Νωρίτερα, η κ. Αντωνίου συνόδευσε το κλιμάκιο της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας κατά την περιοδεία σε αγροκτήματα, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και μονάδες μεταποίησης στο Νομό Καστοριάς.

Στόχος μας να είμαστε δίπλα στους αγρότες, κτηνοτρόφους αλλά και κάθε πολίτη που ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα σημείωσε η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου και πρόσθεσε : «Μέλημα της Κυβέρνησης είναι η στήριξη του Έλληνα παραγωγού πρωτίστως και η ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων του τόπου μας, η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας, της καθετοποιημένης αγροτικής παραγωγής, και η ολοκληρωμένη ανάπτυξη του αγροτικού χώρου μέσω ορθολογικής χρήσης των φυσικών πόρων και του σεβασμού στο περιβάλλον».


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed