enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Στην πετυχημένη εκδήλωση της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ στο Πνευματικό Κέντρο Άργους Ορεστικού με θέμα: «Τα πεπραγμένα της Ελληνικής Κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα 2019-2023 - Συλλογικά σχήματα και οι προοπτικές του μέλλοντος μέσω του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ».

Στην πετυχημένη εκδήλωση της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ στο Πνευματικό Κέντρο Άργους Ορεστικού

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Στην πετυχημένη εκδήλωση της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ στο Πνευματικό Κέντρο Άργους Ορεστικού με θέμα: «Τα πεπραγμένα της Ελληνικής Κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα 2019-2023 – Συλλογικά σχήματα και οι προοπτικές του μέλλοντος μέσω του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ».

????Ομιλητές : Ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων Κώστας Μπαγινέτας, ο Διευθύνων Σύμβουλος ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ Παναγιώτης Χατζηνικολάου και ο Αντιπρόεδρος της ΕΘΕΑΣ Χρήστος Γιαννακάκης.

Στη διάρκεια της τετραετίας δώσαμε μεγάλη έμφαση στη στήριξη του αγροτικού κόσμου.

????Για την Κυβέρνηση του Kyriakos Mitsotakis ο πρωτογενής τομέας αποτελεί κεντρικό συστατικό πυλώνα της αναπτυξιακής στρατηγικής, την οποία έχουμε σχεδιάσει για τη χώρα για την επόμενη δεκαετία.

????????Θερμά συγχαρητήρια στον Γραμματέα Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας Karasarinis Andreas για την εξαιρετική πρωτοβουλία.

#σταθερά_δίπλα_σας

Maria Antoniou


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed