enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Με 3 αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς η Εθνική ομάδα κωπηλασίας στην διεθνή ρεγκάτα στο Πιεντιλούκο

Με 3 αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς η Εθνική ομάδα κωπηλασίας στην διεθνή ρεγκάτα στο Πιεντιλούκο

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Με 3 αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς η Εθνική ομάδα κωπηλασίας στην διεθνή ρεγκάτα στο Πιεντιλούκο

Με τη συμμετοχή 3 αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα πραγματοποιηθεί η διεθνής Ρεγκάτα στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας από 31/3 έως και 2/4. Η επιλογή των κοριτσιών έγινε μετά την ολοκλήρωση και του 2ου αγώνα αξιολόγησης της χρονιάς, όπου και διέπρεψαν με τις επιδόσεις τους. Οι αδελφές Παπαϊωάννου, όπως και στον 1ο αγώνα αξιολόγησης, έτσι και στον 2ο, είχαν κυριαρχικές κούρσες, όπου δεν άφησαν κανένα περιθώρια αμφισβήτησης πως αυτή τη στιγμή είναι οι καλύτερες νεάνιδες στην Ελλάδα μακράν στο αγώνισμα της δικώπου και ένα από τα καλύτερα πληρώματα στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα, παρόμοιες εμφανίσεις έκανε και η Ευαγγελία Αναστασιάδου, η οποία ξεπέρασε τα όποια προβλήματα τραυματισμού την απασχολούσαν και με τις διαδιχοκές της εμφανίσεις στους 2 αγώνες αξιολόγησης, απέναντι σε Ελληνικά και ξένα πληρώματα, απέδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι η καλύτερη σκιφίστρια στην Ελλάδα και από τις καλύτερες στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Η Ελληνική αποστολή αναχώρησης για την Ιταλία την Τετάρτη 29/3 και θα επιστρέψει στην Ελλάδα τη Δευτέρα 3/4. Τα αγωνίσματα στα οποία θα αγωνιστούν τα κορίτσια του Ν.Ο.Κ. είναι:

Σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών: Αναστασιάδου Ευαγγελία

Δίκωπος νεανίδων: Παπαϊωάννου Χριστίνα, Παπαϊωάννου Δήμητρα.

Η Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο είναι η πρώτη μεγάλη διεθνής διοργάνωση της χρονιάς, με πολλές και σημαντικές συμμετοχές, όπως κάθε χρόνο, όπου προκύπτουν ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της χρονιάς, ιδιαίτερα για τα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα που ακολουθούν.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed