enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Στη δεύτερη μισή μου πατρίδα, τα Γρεβενά, είχα τη χαρά και την τιμή να πραγματοποιήσω την παρουσίαση του βιβλίου μου "Το βλέμμα του λύγκα"

Στη δεύτερη μισή μου πατρίδα, τα Γρεβενά, είχα τη χαρά και την τιμή να πραγματοποιήσω την παρουσίαση του βιβλίου μου “Το βλέμμα του λύγκα”

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Στη δεύτερη μισή μου πατρίδα, τα Γρεβενά, λίγες ώρες πριν είχα τη χαρά και την τιμή να πραγματοποιήσω την παρουσίαση του βιβλίου μου “Το βλέμμα του λύγκα”, που κυκλοφορεί από τις είκοσι τέσσερα γράμματα εκδόσεις .

Για το βιβλίο μίλησαν ο κύριος Στέργιος Πουρνάρας και η κυρία Koloniari Anastasia . Αποσπάσματα διάβασαν η κυρία Vasiliki Eftaxia , η Xara Karalioliou και η ολγα τσιφοπουλου .

Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τον κύριο Πουρνάρα και την κυρία Κολωνιάρη που διάβασαν πολύ προσεκτικά “Το βλέμμα του λύγκα”, έγραψαν και ανέλυσαν σε βάθος τη δομή, την πλοκή, τους χαρακτήρες και τα μηνύματα του βιβλίου μου. Επίσης, θέλω να τους ευχαριστήσω που ανέλαβαν την προετοιμασία της εκδήλωσης. Είναι ωραίο όταν στον δρόμο σου συναντάς συνοδοιπόρους, που αγκαλιάζουν με θέρμη το έργο σου και νοιάζονται για αυτό.

Ακόμη, θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Ευταξία, την κυρία Καραλιόλου και την κυρία Τσιφοπούλου, που έντυσαν με τη θεατρική φωνή τους αποσπάσματα του βιβλίου μου. Είναι πολύ συγκινητικό να ακούς τις λέξεις σου να χορεύουν.

Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω τη χορωδία του Συνδέσμου Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Γρεβενών , που ερμήνευσε τραγούδια που εμπνεύστηκε από το βιβλίο μου. Ήταν μια έκπληξη πολύ μοναδική.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με αγκάλιασε σήμερα και μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω. Πολλές φορές ένα βλέμμα, ένα χαμόγελο, μια χειραψία, μια αγκαλιά είναι τα πιο πολύτιμα δώρα που μπορεί να σου χαρίσει κανείς.

Για την κάλυψη της εκδήλωσης ευχαριστώ την ενημερωτική σελίδα Grevenapress.gr και συγκεκριμένα την κυρία ΜΑΙΡΗ ΤΣΕΝΕΚΛΙΔΟΥ , που τη μετέδιδε live.

Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στους γονείς μου που με στηρίζουν σε ό,τι έχω επιλέξει να κάνω και με ενθαρρύνουν σε κάθε μου βήμα. Μαζί μας και η οικογενειακή μας φίλη, κυρία Κατερίνα και η θεία μου Χριστίνα.

*Τη διάθεση των αντιτύπων ανέλαβε το Βιβλιοπωλειο Αναγνωστου το Ασυναγωνιστον .


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed