enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Πρωταθλητής Εφήβων ο Ηρακλής Κοζάνης!!!

Πρωταθλητής Εφήβων ο Ηρακλής Κοζάνης!!!

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Πρωταθλητής Εφήβων ο Ηρακλής Κοζάνης!!!

Οι αθλητές μας, ο κόουτς Καραλίβανος και το επιτελείο του κατάφεραν να κατακτήσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Ήταν το μοναδικό που έλειπε από την συλλογή μας.

Σε ένα Δ.Α.Κ. Κοζάνης (Ιωάννη Σκαρκαλά), στο οποίο είχαμε αρκετά χρόνια να δούμε τόσο πολύ κόσμο (μάλιστα υπήρξαν πολλοί που δεν κατάφεραν να βρουν θέση για να παρακολουθήσουν τον Μεγάλο Τελικό), οι Έφηβοι μας έπαιξαν φανταστικό επιθετικό μπάσκετ, πετυχαίνοντας 7 τρίποντα!!! στο πρώτο δεκάλεπτο και 12 συνολικά, παρασέρνοντας την ομάδα του Άργους Ορεστικού στο ρυθμό τους και προσφέροντας όμορφο θέαμα. Άλλωστε το τελικό σκορ 78 – 91 είναι αρκετά υψηλό για τελικό πρωταθλήματος και σίγουρα οι θεατές το απόλαυσαν.

Όπως και στον ημιτελικό της Παρασκευής, έτσι και στον τελικό, η εξέδρα είχε απίστευτο παλμό, τα τύμπανα και τα συνθήματα έδιναν ώθηση στους αθλητές και η γενική ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, όπως αρμόζει σε μία τέτοια διοργάνωση (άψογη οργανωτικά από την Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.).

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους μας έχουν δώσει τα συγχαρητήριά τους, δημόσια και κατ’ ιδίαν.

Να δώσουμε με τη σειρά μας συγχαρητήρια στις άλλες τρεις ομάδες του Final Four για την πολύ καλή παρουσία τους. Τους συντοπίτες μας Διόσκουρους, σχεδόν μόνιμους πρωταθλητές τα τελευταία χρόνια, την Καστοριά η οποία βρίσκεται πάντα μέσα στους διεκδικητές των τίτλων και το Άργος Ορεστικό το οποίο για πολλούς αποτέλεσε την φετινή έκπληξη, όχι όμως για εμάς που πιστεύουμε ότι δίκαια βρέθηκε σε θέση να διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο.

Στις ατομικές διακρίσεις:

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Δήμου του Άργους Ορεστικού.

Στην καλύτερη πεντάδα ψηφίστηκαν ο Παναγιώτης Δήμου του Άργους, ο Θωμάς Βατζήκας των Διόσκουρων και ο Στέλιος Τοπάλης, ο Γιώργος Στιάπης και ο Χρήστος Βαργιάμης του Ηρακλή.

MVP αναδείχθηκε ο Χρήστος Βαργιάμης του Ηρακλή Κοζάνης.

Μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές φωτογραφίες του τελικού στα top-sport.gr και Maksports.gr και το βίντεο του αγώνα στο Top Channel Kozani

Η ομάδα μας πλέον θα εκπροσωπήσει την Δυτική Μακεδονία στην Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί σε τόπο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από 7 έως 9 Απριλίου, όπου θα βρει αντιπάλους την Α.Ε. Σερρών, τον Κ.Α.Ο. Χαλκιδικής και την πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ. Είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ίσως να καταφερουμε να επαναλάβουμε τον περσινό άθλο των Παίδων μας με τη συμμετοχή τους στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed