enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

«Μαζί για την Κοζάνη» Υποψήφιος: Θωμάς (Μάκης) Αυλογιάρης

«Μαζί για την Κοζάνη» Υποψήφιος: Θωμάς (Μάκης) Αυλογιάρης

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

«Μαζί για την Κοζάνη» Υποψήφιος: Θωμάς (Μάκης) Αυλογιάρης

Ονομάζομαι Θωμάς (Μάκης) Αυλογιάρης του Νικολάου και της Θεοδώρας το γένος Τσαμπούρη, γεννήθηκα στις 24/9/1981 στην Κοζάνη οπού και κατοικώ, με καταγωγή από τη Βλάστη Εορδαίας.

Είμαι παντρεμένος με την Δήμητρα Αδαμοπούλου και έχω 2 παιδία 12 & 10 ετών, οπού φοιτούν στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης.

Είμαι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Από το 2002 εργάζομαι στον τομέα του αυτοκίνητου ως Τεχνικός Σύμβουλος. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρία εμπορίας αυτοκινήτων “Ιωαννίδης α.ε.’’. Παράλληλα εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας με την ειδικότητα του “Πραγματογνώμονα Τροχαίων Ατυχημάτων’’.

Μου αρέσει να εξελίσσομαι και να αποκτώ τεχνογνωσία με συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση στον τομέα του αυτοκίνητου, συμμετέχοντας σε σεμινάρια και αποκτώντας διακρίσεις σε πανελλήνιους διαγωνισμούς “Τεχνικών Συμβούλων’’.

Από το 1993 ήμουν αθλητής στον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας “Εθνικός Κοζάνης’’ στο άθλημα της χειροσφαίρισης (Hand Ball), από το 2004 ως και το 2011 αγωνίστηκα στην Α2 Εθνική κατηγορία, στις ομάδες Α.Ο. Καστοριάς και Αρίων Πτολεμαΐδας. Το 2012 επέστρεψα στην ομάδα χειροσφαίρισης Α.Ο. Κοζάνης όπου και ολοκλήρωσα την αθλητική μου καριέρα.

Συμμετέχω με την οικογένεια μου στα δρόμενα της πόλης με τον “Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Κοζάνης Πήγάδ’ απ’ το Κεραμαργιό’’.

Έχοντας στο DNA μου την δημιουργικότητα και την ανάγκη για εξέλιξη, την όρεξη για καθημερινή δουλεία, το σθένος για την αντιμετώπιση και την λύση των καθημερινών προβλημάτων, την αγάπη για τον αθλητισμό, θέτω υποψηφιότητα με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη “Μαζί για την Κοζάνη’’ για να βοηθήσω στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και την εξέλιξη της πόλης μας.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed