enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Η μάχη των εκλογών θα δοθεί μαζί με τους πολίτες για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα

Η μάχη των εκλογών θα δοθεί μαζί με τους πολίτες για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η μάχη των εκλογών θα δοθεί μαζί με τους πολίτες για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα

????Συνέντευξή μου στην εφημερίδα Karfitsa και την δημοσιογράφο Fenia Kliatsi.

“Η μάχη των εκλογών θα δοθεί μαζί με τους πολίτες για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. Απαιτείται συστράτευση όσων πιστεύουν στον υπεύθυνο πατριωτισμό και στην ανάγκη για δραστικό εκσυγχρονισμό της χώρας. Η αυτοδυναμία της ΝΔ είναι εγγύηση για εθνική συνεργασία. Στόχος μας, λοιπόν, η αυτοδύναμη Ελλάδα με τη Νέα Δημοκρατία σε πρώτο ρόλο και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη”.

Maria Antoniou

Η επικεφαλής Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου μιλάει στην «Karfitsa» για το δυστύχημα στα Τέμπη και για την αποφασιστικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη «να αλλάξουμε όλα όσα μας πονέσανε».

Της ΦΕΝΙΑΣ ΚΛΙΑΤΣΗ

Σε ό,τι έχει να κάνει με την εκλογική αναμέτρηση που έρχεται πιστεύει πως αυτή θα πρέπει να κριθεί στο έργο που έχει ήδη υλοποιηθεί  αλλά και σε όσα πρόκειται να γίνουν «ώστε να εξαλείψουμε κάθε εστία αναχρονισμού και να χτίσουμε παντού δομές και υπηρεσίες που λειτουργούν με περισσότερη λογοδοσία. Αυτή άλλωστε είναι η πρώτη αναγκαία και απαραίτητη προϋπόθεση για να ανταποκριθούμε στο κοινό και ταυτόχρονα δραματικό αίτημα «ποτέ ξανά».

Mεγάλη μερίδα του κόσμου, μετά τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη, πιστεύει πώς το κομματικό – πελατειακό κράτος λειτουργούσε σε βάρος της ασφάλειας των επιβατών του τρένου. Είστε έτοιμοι να το αλλάξατε αυτό ;

Το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη ανέδειξε χρόνιες παθογένειες, συμπεριφορές και νοοτροπίες που προφανώς δεν είναι τωρινές αλλά διαιωνίζονται σε ένα τμήμα του στενού και ευρύτερου δημοσίου τομέα. Όλα αυτά η Κυβέρνησή μας είναι αποφασισμένη να τ’ αλλάξει. Όσο λυπημένοι και θυμωμένοι νιώθουμε, όπως είπε και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόσο αποφασισμένοι είμαστε να αλλάξουμε όλα όσα μας πόνεσαν. Κενά δεκαετιών στις υποδομές, αλλά και απαράδεκτες συμπεριφορές κρατικών υπαλλήλων. Στη μάχη για να ξεριζωθεί από τη χώρα κάθε “νησίδα” του παλιού αναχρονιστικού κράτους θα είμαστε πρώτοι. Αυτή είναι η μεγάλη μάχη την οποία πρέπει να κερδίσουμε.

Διαβάστε περισσότερα


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed