enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Πόση Ευτυχία κρύβεται πίσω από την Γυμναστική και Την Διατροφή

Πόση Ευτυχία κρύβεται πίσω από την Γυμναστική και Την Διατροφή

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Πόση Ευτυχία κρύβεται πίσω από την Γυμναστική και Την Διατροφή

Γιατί οι Περισσότερες Γυναίκες δεν θέλουν να κάνουν Γυμναστική και Διατροφή?

Πόσες από Εσάς ενώ θέλετε να κάνετε την αρχή για γυμναστική και διατροφή τελευταία στιγμή σας πιάνει βαρεμάρα??

Το ίδιο φυσικά ισχύει και στους Άντρες..

Ποσες από εσάς θαυμάζετε διάφορες celebrities για τις οποιες πάντα λέτε “αχ τι όμορφη που είναι ή τι όμορφο σώμα που έχει?”

Γιατί ενώ μπορείτε κι εσείς να μην θαυμάζετε απλά τους άλλους και επιτέλους να κάνετε την Αρχή ΠΡΏΤΑ για την Υγεία σας και φυσικά μετά για την Εμφάνιση σας…?

4 λόγοι για να ξεκινήσετε:

1.ΕΥΕΞΙΑ φωνάζει το κορμί σου τη ζωντάνια του, και ο εγκέφαλος να λειτουργεί στο καλύτερο δυνατόν. Θα έχεις ακούσει ότι η διατροφή σου οφείλεται κατά πολύ στην ευεξία ή μη που μπορεί να νιώθεις καθημερινά. Η άσκηση επίσης.

2.Αντοχές. Όσο μεγαλώνουμε, εννοείται πως οι αντοχές θα φθίνουν. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής που ανάμεσα σε άλλα θα περιέχει και ασκήσεις cardio (καρδιαγγειακές, όπως είναι η αεροβική, το τρέξιμο, το περπάτημα με συνεχή ρυθμό κτλ), έχει μέλημα μια δυνατότερη καρδιά. Ποιος δεν τη θέλει?

3.Άμυνα του οργανισμού

Ένας οργανισμός καλά θωρακισμένος, δεν επιτρέπει εύκολα σε όποιον ιό του χτυπήσει την πόρτα, να μπει κιόλας. Το ανοσοποιητικό σου είναι εξαιρετικά σημαντικό, και καλό είναι να μάθεις να το χτίζεις με κάποια μικρά μαγικά μυστικά.

4.Σωστή Γυμναστική

Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι εγκαταλείπουν την άσκηση, παρόλο που τελικά αποφάσισαν να ξεκινήσουν, επέλεξαν το λάθος είδος άσκησης. Γι ‘αυτό πρέπει να βρείτε κάτι που να ανυπομονείτε να το κάνετε σε τακτική βάση. Βρείτε κάποιον που θα σας εμπνέει και θα σας ενθαρρύνει να κάνετε Γυμναστική (Personal trainer)

Συνολικά, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε με αργό ρυθμό και να αυξήσετε την ένταση σταδιακά, όταν θα βρίσκεστε σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Θα πρέπει επίσης να έχετε κατά νου ότι το σώμα σας δεν είναι μία μηχανή, επομένως είναι απαραίτητο να το αφήνετε να ξεκουράζεται κάπου κάπου. Η επαρκής ξεκούραση αποτελεί σημαντικό μέρος του προγράμματος προπονήσεων.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed