enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ - ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΜΑΣ

Η Περιφερειακή αρχή Δυτικής Μακεδονίας στηρίζει την επαναλειτουργία της σχολής – Δικαίωση των προσπαθειών μας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η Περιφερειακή αρχή Δυτικής Μακεδονίας στηρίζει την επαναλειτουργία της σχολής – Δικαίωση των προσπαθειών μας

➡️Επίσημη επίσκεψη στα Γρεβενά, προς επιθεώρηση των εγκαταστάσεων της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών πραγματοποίησε αρμόδιο κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., αποτελούμενο από τον επικεφαλής του Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής της ΕΛ.ΑΣ, Υποστράτηγο Παντελή Δημήτριο, τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ., κ. Μόσιαλο Στέργιο, και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο Διόγκαρη Σπύρο. Το κλιμάκιο συνοδεύσαμε από κοινού με τους κκ. Αναγνώστου Κώστα και Γιαννόπουλο Ηλία από τις Τεχνικές Υπηρεσίας της έδρας της ΠΔΜ, τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, κ. Ντίνα Κωνσταντίνο, καθώς και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Γρεβενών, αλλά και τεχνική ομάδα της ΑΝ.ΚΟ.

✅️⚙️Την Πέμπτη 09/03 το κλιμάκιο επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Σχολής, ενώ σήμερα, 10/03, το υποδεχθήκαμε στην αίθουσα “Αντώνης Πέτσας” του Διοικητηρίου Γρεβενών, όπου συζητήθηκαν εκτενώς οι στόχοι και το πλάνο δράσης για επαναλειτουργία της Σχολής ήδη από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

???? Περιφερειακή Αρχή, Τεχνικές Υπηρεσίες και εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. συμφώνησαν ότι οι απαραίτητες παρεμβάσεις πρέπει και δύνανται να ολοκληρωθούν τάχιστα, με τη συνέργεια όλων των φορέων, ώστε να παραδοθεί το φθινόπωρο προς λειτουργία μία Σχολή σύγχρονων προδιαγραφών. Επίσης, οι παρευρισκόμενοι στη σύσκεψη αναγνώρισαν την συνδρομή της Περιφερειακής Αρχής και της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να έχει επιτευχθεί άμεσα ή συμφωνία για την επαναλειτουργία, ενώ σχολίασαν και τον αναμενόμενο θετικό αντίκτυπο που πρόκειται να έχει η Σχολή στην τοπική κοινωνία και οικονομία.

????Η αγαστή συνεργασία της Περιφερειακής Αρχής με την ΕΛ.ΑΣ. και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η οποία συνομολογήθηκε από όλους τους παρόντες στη σημερινή σύσκεψη, απέδωσε καρπούς για τον Τόπο μας. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στο ίδιο πλαίσιο, προκειμένου η ΕΛ.ΑΣ. να έχει τη Σχολή που της αξίζει, και τα Γρεβενά μας να συνεχίσουν στο μονοπάτι της επανεκκίνησης που έχει ξεκινήσει!


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed