enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Fulbright Distinguished Awards in Teaching Program

Fulbright Distinguished Awards in Teaching Program

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας υποδέχτηκε την Αμερικανίδα εκπαιδευτικό Meredith McGinnis , από το σχολείο John Overton High School, Nashville, Tennessee, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διακεκριμένων Βραβείων Διδασκαλίας – Fulbright Distinguished Awards in Teaching Program της Διεύθυνσης Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Η Αμερικανίδα εκπαιδευτικός πραγματοποιεί έρευνα με θέμα το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα καθώς και την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων των ελληνικών σχολείων.

???? Ευχαριστούμε τις διευθύνσεις και το προσωπικό του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης, του 8ου Γυμνασίου Κοζάνης, του ΕΠΑΛ Καστοριάς και του 2ου Γυμνασίου Καστοριάς και ιδιαίτερα τις εκπαιδευτικούς Τούλα Ζάμπρου, Νόπη Παπαδοπούλου, Σοφία Σισμανίδου και Σοφία Ωραιοπούλου για τη φιλοξενία και οργάνωση της επίσκεψης της κας Meredith McGinnis.

???? Ευχαριστούμε το FULBRIGHT FOUNDATION GREECE και την απόφοιτο Fulbright, Evangelia Triantafyllou , για τη συνεργασία και οργάνωση της επίσκεψης.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed