enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Μαρίνα Χαρισοπούλου "Αποχαιρετώ το όμορφο σχολείο μου. Ένα ταξίδι αρκετών ετών έφτασε στο τέλος του."

Μαρίνα Χαρισοπούλου “Αποχαιρετώ το όμορφο σχολείο μου. Ένα ταξίδι αρκετών ετών έφτασε στο τέλος του.”

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Μαρίνα Χαρισοπούλου “Αποχαιρετώ το όμορφο σχολείο μου. Ένα ταξίδι αρκετών ετών έφτασε στο τέλος του.”

Αποχαιρετώ το όμορφο σχολείο μου. Ένα ταξίδι αρκετών ετών έφτασε στο τέλος του. Όπως κάθε ταξίδι είχε και τις χαρές του αλλά και τις δυσκολίες του. Ήταν μια απαιτητική θητεία, που ξεκίνησε το 2017 σε ένα νεοσύστατο σχολείο υψηλών προδιαγραφών που άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε μαθητές και συναδέλφους χωρίς να έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό. Όμως, με τους συναδέλφους μου συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια με επιμονή και υπομονή, ο ένας δίπλα στον άλλον, σε κάθε προσπάθεια να λειτουργήσουμε το σχολείο με υψηλούς στόχους, ώστε να έχει μια δημιουργική και πετυχημένη πορεία με όραμα την αποδοχή της διαφορετικότητας και την καταπολέμηση κάθε μορφής προκαταλήψεων. Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά με όλη μου την καρδιά!

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν και συνετέλεσαν στη σημερινή εικόνα του σχολείου. Τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν και τους αγαπημένους μαθητές μας. Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω τις κύριες της καθαριότητας και τον φύλακα του σχολείου για την εργατικότητα και την συμπαράστασή τους.

Παλέψαμε στην πανδημία με «Λαιστρυγόνες» και «Κύκλωπες» με θάρρος, δύναμη και αλληλεγγύη. Δυναμώσαμε και προχωρήσαμε μπροστά. Αυτό εύχομαι να συνεχίσει να κάνει η σχολική κοινότητα, να προχωράει μπροστά χέρι με χέρι για έναν καλύτερο κόσμο!

Με αγάπη και εκτίμηση,

Μαρίνα Χαρισοπούλου

Πρώην Διευθύντρια 19ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης και νυν Σχολική Σύμβουλος Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας ΠΕ Κοζάνης.

Marina Chari


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed