enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Στιγμιότυπα από την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου το περασμένο Σάββατο στον όμορφο χώρο του ΛΗΘΑΙΑ resort.

Στιγμιότυπα από την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου το περασμένο Σάββατο στον όμορφο χώρο του ΛΗΘΑΙΑ resort.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Στιγμιότυπα από την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου το περασμένο Σάββατο στον όμορφο χώρο του ΛΗΘΑΙΑ resort, παρουσία του Δημάρχου, Αντιδημάρχων, του Αντιπεριφερειάρχη, βουλετών αλλά κυρίως πλήθους κόσμου, μεταξύ του οποίου αθλητές, προπονητές και μέλη του συλλόγου. Το πιο ενθαρρυντικό δε, ήταν το γεγονός ότι ο χώρος ήταν γεμάτος με μικρά παιδιά, προκαλώντας μεγάλη ικανοποίηση σε όλους μας.

Στον λόγο του ο πρόεδρος του συλλόγου, Ιωάννης Λουκάς, ευχαρίστησε τις τοπικές αρχές, τους χορηγούς-υποστηρικτές μας καθώς και τον κόσμο της ΦΛΩΡΙΝΑΣ για την αμέριστη συμπαράστασή του.

Ενδεικτικό αυτού είναι ότι από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα περισσότερες από 350 κάρτες διαρκείας έχουν ήδη βρει κάτοχο στα χέρια συμπολιτών μας, γεγονός που από μόνο του αποτυπώνει τον βαθμό υποστήριξης αλλά και το δέσιμο της ομάδας με την πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ, αφού το ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ γεμίζει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο δήμαρχος, ο οποίος τόνισε πόσο περήφανους μας κάνει όλους τους Φλωρινιώτες η ομάδα ανδρών του ΗΦΑΙΣΤΟΥ πρωτίστως με την παρουσία της στην Α2 εθνική κατηγορία και δη με τις συνεχόμενες νίκες της. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Βόσδου αλλά και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κας Πέτη Πέρκα που χαιρέτισαν την πολύ καλή προσπάθεια της ομάδας.

Τα έξι τμήματα του συλλόγου μοιράστηκαν τα κομμάτια της βασιλόπιτας και μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μικροί και μεγάλοι πέρασαν μια όμορφη βραδιά.

*Οι μικροί μας φίλοι για τυπικούς λόγους εμφανίζονται με καλυμμένα τα πρόσωπά τους.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed