enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Είκοσι τέσσερα επιχειρηματικά σχέδια φοιτητών και φοιτητριών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης στη ΖΕΠ.

Είκοσι τέσσερα επιχειρηματικά σχέδια φοιτητών και φοιτητριών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης στη ΖΕΠ

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Είκοσι τέσσερα επιχειρηματικά σχέδια φοιτητών και φοιτητριών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης στη ΖΕΠ. Πρόκειται για τα σχέδια των συμμετεχόντων του Εργαστηρίου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας BPLANT, το οποίο αποτελεί έναν κόμβο υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και φιλοδοξεί να δώσει το έναυσμα στους φοιτητές να δημιουργήσουν και να καινοτομήσουν.

Οι ιδέες που παρουσιάστηκαν βασίστηκαν κατά κόρον στην τεχνολογία και είχαν βάση το διαδίκτυο. Ιστοσελίδες για τις ανάγκες των φοιτητών σε μια πόλη, εφαρμογές στα κινητά, συσκευές προειδοποίησης για καρδιακά επεισόδια, εφαρμογές στον πρωτογενή τομέα και στην οικονομία, δημιουργία ΚΟΙΝΣΕΠ ήταν μερικές από τις ιδέες που παρουσιάστηκαν. Οι συμμετέχοντες, μέσα από αυτή τη διαδικασία κλήθηκαν να ερευνήσουν την αγορά, να εντοπίσουν τα κενά που υπάρχουν και να καταρτίσουν ένα πλήρες επιχειρηματικό και κοστολογημένο σχέδιο που μπορεί να λανσαριστεί στην αγορά και να πάρει σάρκα και οστά.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και όλους/ες τους/τις φοιτητές/τριες!


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed