enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας χθες το πρωι, σε Μονάδες στα Γρεβενά και στην Κοζάνη.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας χθες το πρωι, σε Μονάδες στα Γρεβενά και στην Κοζάνη.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας χθες το πρωι, σε Μονάδες στα Γρεβενά και στην Κοζάνη.

Στο πλαίσιο της παραπάνω επίσκεψης και συνοδευόμενος από τους Διοικητές της 1ης Στρατιάς/EU–OHQ Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο και του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR Αντιστράτηγο Πάρι Καπραβέλο, επισκέφθηκα την 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία στην Κοζάνη, το 523ο Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού στο Μαυροδένδρι Κοζάνης και το 586ο Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού στα Γρεβενά.

Από τους Διοικητές της 9 Μ/Π ΤΑΞ Ταξίαρχο Ελευθέριο Πινάκη, του 523 Μ/Π ΤΠ Αντισυνταγματάρχη Πάρη Ντάφη και του 586 Μ/Π ΤΠ Αντισυνταγματάρχη Γεώργιο Σαββίδη ενημερώθηκα για την αποστολή και τις δραστηριότητες και συνομίλησα με στελέχη, και οπλίτες θητείας.

Κατά την επίσκεψη μου στο 523 Μ/Π ΤΠ, παρόντες ήταν επίσης οι Διοικήσεις του 1ου Συντάγματος Πεζικού, της 10ης Μονάδας Επιστράτευσης, του 9ου Λόχου Μηχανικού και των Ταγμάτων Εθνοφυλακής Κοζάνης και Πτολεμαΐδας.

Στα Γρεβενά είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Δασταμάνη και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών Δαβίδ, με τους οποίους συζήτησα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Ξεχωριστή ημέρα χθες για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας καθώς στην Κοζάνη, το μεσημέρι, ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας, που οραματίστηκε η κυβέρνησή μας και θα ολοκληρωθεί εντός του χρονοδιαγράμματος που είχαμε θέσει.

Βούλησή μας άλλωστε παραμένει, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, μια Περιφέρεια με πραγματικά ιδιαίτερες προκλήσεις, να έχει ένα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο μέλλον, να είναι ελκυστική για επενδύσεις αλλά να προσφέρει ταυτόχρονα και έναν ποιοτικό τρόπο ζωής στους κατοίκους της. Χάρη στο προσωπικό ενδιαφέρον και προσπάθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη και μέσα από το συγκεκριμένο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα, το όραμά μας για την Δυτική Μακεδονία γίνεται πλέον πράξη.

Γιατί σε αυτά τα 3,5 χρόνια, παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, πετύχαμε πολλά και ναι, μπορούμε περισσότερα.

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Nikos I. Panagiotopoulos

GEN Konstantinos Floros

ΓΕΕΘΑ – HNDGS

Εκπρόσωπος Τύπου Γενικού Επιτελείου Στρατού

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Δήμος Γρεβενών- Municipality of Grevena

Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών

#ΥΠΕΘΑ#MoD

#ΠεριφερειαΔυτικηςΜακεδονιας

Νίκος Χαρδαλιάς 


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed